1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczące Firmware'u.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez miksar18, Październik 11, 2011.

  1. miksar18

    miksar18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie dotyczące Firmware'u. A mianowicie - konsolę przerabiałem w grudnie 2010. Jaki firmware napędu wtedy obowiazywal? Czy nowe gry beda mi jeszcze chodzic na takowym? Dodam ze mam naped samsung lub hitachi z wieksza przewaga na samsunga. Poza tym, do tej pory wszystkie gry chodziły bez przypału i żadnych wyjatkow.(m.in LA Noire) Za odpowiedzi bylbym dozgodnie wdzieczny ;):)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rafcio363

    rafcio363 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    było 1000000 razy ale Ci odpowiem.
    Masz 1.6 albo 1.9 przeróbkę.
    Najnowsze gry Ci nie pójdą bo obecna przeróbka to lt2.0
     
  4. rafcio363

    rafcio363 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Która wyszła z 2tyg temu więc nie masz szans żeby ją mieć.
    Jaki masz napęd to poszukaj w googla są obrazki i napisz sobie z tyłu konsoli markerem żeby wiecej nie zadawac głupich pytan.y
     
  5. miksar18

    miksar18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dzieki, dzieki. szkoda; /
     
  6. miksar18

    miksar18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hah. rafcio, podobno jest juz przerobka LT 2.1, z tego co widzialem w temacie przy Forza Motosport 4 ;> hje , hje ;d
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    raczej z tym lt 2.1 to się pospieszyłeś na c4eva go nie ma na stronie i nie jest potrzebny do forzy 4 ma to załatwić abgx360
     
  8. miksar18

    miksar18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozliwe, ze to moj pospiech :) tak czy siak, pewnie i tak nie pogram na swoim poczciwym iExtreme 1.9 ;d
     
Wczytywanie...

Poleć forum