1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie dotyczące gry.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szefisko997, Październik 31, 2010.

  1. szefisko997

    szefisko997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema
    jeśli takie pytania/tematy byly obalane to przepraszam za moje lenistwo, tak przyznaje sie nie chciało szukać takich tematów, bo każdy był w innej sytuacji.
    dobra teraz do tematu, mam xboxa 360 arcade jasper. przeszedłem w 93,4% gta 4, dalej sie nie chce bo kody zablokowały misje, chce sobie pograć w gta san andreas przeznaczonej dla xboxa jedynki. czy jak kupię te gta sa na xboxa 1, i wsadzę do xboxa 360 to odpali mi grę czy będę musiał coś dokupywać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Tak, potrzebujesz dysku twardego. Emulator xboxa1 ściągnie się automatycznie z xbox live po włożeniu gry z x1.
     
  4. szefisko997

    szefisko997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha, właśnie zapomnaiłem dopisac ze mam dysk twardy 20gb hdd, ale nie mam xbox live ani połączenia internetowego, czy da się ściągnąć emulator x1 na komputer, z kompa np. na pen drive i na x360?
     
  5. Milosz9022

    Milosz9022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    Da sie bez problemu (sam tak robiłem) tylko nie pamiętam skąd.
     
  6. szefisko997

    szefisko997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolego znalazlem taki link, jak myslisz zadziała ? jesteś z hajnówki to moje miasto !

    http://xboxforum.pl/ogolne-f71/instalacja-emulatora-xbox1-offline-12219.html

    odświeżam.

    zgrałem na pena ten emulator jesli dobrze pamietam pobrany był z Microsoftu wzielem z jakeigoś forum, problem jest taki, że gdy zgrałem na pena sam plik default.xex to po podpieciu pena do xboxa nic sie nie dzieje, pisze ze wykrywa tego pena ale nic sie nie dzieje, czy trzeba mieć przerobioną konsole? jeśli coś zle robie to napiszcie jak to wgrać na xboxa 360... a jesli to zly emulator to weźcie dajcie jakis co działa

    link do mojego emulatora

    default zip
     
Wczytywanie...

Poleć forum