1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczące ImgBurn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JaCyNa, Luty 27, 2010.

  1. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    witam, chciałem nagrac płyte programem imgburn i gdy mam właczone przed nagrywanie verify wyskakuje mi błąd ale gdy to odznacze to normalnie mi nagrywa? moge nagrac plik .dvd? bez tego verify?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Użyj do nagrywania clonecd lub XBC bo z Imgburn są często różne problemy .
     
  4. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    a w tym clonecd ktore pliki mam nagrac i jak jakis instruktarz? tez mam nagrac plik .dvd czy .mds czy .iso?
     
  5. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
  6. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    tamtem link jest juz nie auktualny,
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to poszukaj clonecd gdzieś na stronkach torrentowych czy w google .
     
  8. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    juz mam tylko mam problem w tym ze jak dojdzie do 100 to mam wyciagnac płyte czy to samo sie zakonczy?
     
  9. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    po nagraniu powinna wysunąć się tacka.
    w opcjach ustaw kalibrację lasera.
     
  10. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    nagrałem płyte , tylko nie ustawiłem tej kalibracji lasera no i płyta nie chce sie wczytac.
     
  11. Wafel1700

    Wafel1700 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ImgBurn v.2.4.4 i powinno śmigać. Jest na forum poradnik jak nagrywać i nim się kieruj.
     
  12. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    i strace juz 5 płyte, a jak by cos była nie tak z moja nagrywarka to chyba program byto wykryl i by sie wogole nie nagrało tak?
     
  13. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wróżek tu nie ma! powinieneś podać chociaż jaką masz nagrywarkę, jakie komunikaty ...a tak nic nie wiadomo.Jak nagrałes płytę , to zweryfikuj ją np. ImgBurnem z obrazem na komputerze czy jest identyczny- jak będzie taki sam - masz zły obraz lub konsola sobie nie radzi z tym , ale będziesz wiedział że nagrywarka nagrywa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum