1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczace ixtreme 1.6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wicek1987, Styczeń 16, 2010.

  1. Wicek1987

    Wicek1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dostalem bana od MS :p
    Mam ixtreme 1.6

    Moje pytania:

    1. Czy teraz musze aktualizowac firmware jezeli chce grac w nowe gry? mam na mysli wave 4 wave 3
    2. Czy moj ixtreme daje rade z wave 4? bo z wave 3 z tego co wiem to tak
    3. Czy istnieja jakies programy do przerobki wave 3 do wave 4 jezeli tak to jak to wplywa na funkcjonalnosc gier?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    1- aktualizuj offline z pendriva lub cd jeśli jest taka potrzeba
    2- nie , ix 1.6 obsługuje tylko do wave 3 włącznie , wave 4 już nie
    3- chyba do przeróbki z wave 4 do wave 3 ? tak istnieje , nazywa się 360 waves patcher , nie wpływa w żaden sposób na "funkcjonalność" gry , cokolwiek to ma znaczyć ...
     
  4. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Z tym ze patchowanie przez abgx jest trudniejsze.
     
  6. Wicek1987

    Wicek1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuje wszystkim za odpowiedz !!!
     
  7. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    jezeli masz juz bana to wrzuc sobie 1.61 non-stealth, nie bedziesz musial patchowac gier, a beda dzialac ci te gry ktore do tej pory spatchowales,
     
Wczytywanie...

Poleć forum