1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczące JTAGA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piczkumater, Styczeń 11, 2011.

  1. piczkumater

    piczkumater Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam konsolę xbox 360 elite rok produkcji 2009.08.31
    Najnowszy dashboard



    Moje pytanie.Czy jest możliwy JTAG? Jeżeli nie to czy kiedykolwiek będzie możliwy JTAG w takiej konsoli? Bo jak Ixtreme wychodzi nowy do nowych konsol to może ci od JTAGA też coś robią aby był JTAG na tych nowych konsolach.


    2 Pytanko dotyczące przeróbki tym razem Ixtreme

    Mam wgrany Ixtreme LT chciałbym zaktualizować firmware do LT+,nie mam cd keya napędu czy da się zaktualizować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Nie da sie zrobic jtaga na Twojej konsoli.
    Nie wiadomo kiedy bedzie i czy w ogole kiedy kolwiek bedzie.

    2. Jaki naped ?
     
  4. piczkumater

    piczkumater Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd liteon tylko nie wiem jaka wersja.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No to jezeli masz obecnie LT to zeby odczytac klucz musisz ciac sciazki. Mowiac w skrocie bez lutownicy sie nie obejdzie.
     
  6. piczkumater

    piczkumater Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha dzięki to muszę kogos poszukać kto zaktualizuje mi ten firmware bo ten co u niego przerabiałem na LT umywa ręce :)


    Dzięki za pomoc Touch

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum