1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczące LT 2.0 + 13604

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dydel, Listopad 14, 2012.

  1. dydel

    dydel Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Silesia
    Witam, mam konsolę z 13604, Liteon, Xbox Premium 20 GB + LT 2.0.
    Konsola nie podłączana od długiego czasu do neta, wszystkie gry ( nie mam iHasa, wypalam normalnie ) które mam na XGD3 działają i instalują się na HDD bez żadnych trików i TU.
    Postanowiłem zagrać w Hitmana, płyta działa, ale woła o aktualizację.
    I mam teraz pytanie:
    - Czy jeżeli wgram najnowszy dash ( 16197 ) to będe musiał używać TU aby grać w gry z XGD3 ?
    - Zablokuje się instalacja gier na HDD ? ( nie mam iHasa )
    - Może mi LT 2.0 usunąć ?

    Wiem, że lepiej wgrać 3.0 i się nie bawić ale mam ponad 25 płytek wypalonych na 2.0 i
    nagrywanie ich może być problemem.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Przejdz gry i wgraj lt 3.0
     
  4. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    po wgraniu aktualizacji żeby odpalić grę xgd3 lub zainstalować ją na hdd będziesz musiał za każdym razem robić mp3fix czyli po prostu odpalić jakakolwiek muzykę mp3 np z pendriva (można też wrzucić jakiś utwór z płyty audio na hdd , wygodne, sam tak mam, nie trzeba pendriva). muzyke odpalasz z dasha, uruchamiasz grę , po 2-3 min wyłączasz muzyke i można grać.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mp3 nie dziala na tym dashu ,kompletnie gry xgd3 nie smigaja , mozliwe ze dogrywanie TU pomoże ,wgraj dasha 15574 z pendrive i będziesz grał we wszystkie nowe gry 16197 nie usuwa przeróbki ale są problemy z grami wcześniej nagranymi (xgd3)
     
  6. dydel

    dydel Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Silesia
    Widzę że masz 15574, nie potrzebujesz TU do odpalania gier ? Co do instalacji gier na HDD to mp3fix nie jest dla mnie problemem, byle nie usunęło LT i odpalało
    gry bez TU.
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja nie potrzebuje TU ,tak mam tego dasha i gry smigaja z twardego , oczywiscie palone ihasem mp3 fix tylko do gier które mialem kiedys wypalone zwykłą nagrywarką
     
Wczytywanie...

Poleć forum