1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczące lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dafiorxd, Marzec 11, 2011.

  1. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Mam zamiar przerobić konsolę na lt+.Mam najnowszego nfsa (z ap 25) przerobionego w wave 3.
    I tu jest pytanie czy po przeróbce ta gra będzie chodzić a jak nie to co zrobić żeby chodziła.
    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Nie będzie działać. Ale jak masz odpowiednią wersję gry to przepuść przez najnowszego abgx w celu dogrania patcha i będzie ok.
     
  4. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jaka to musi być wersja?
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Taka do której znajdziesz patcha np. COMPLEX
     
  6. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A z kąd te patche ściągać i wgrywać?
     
  7. kuba295

    kuba295 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legionowo
  8. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    Sciagasz najnowszego abgx'a i przepuszczsz obraz. Oczywiscie musze miec go dobrze ustawionego. Co do wersji NFS'a - ja mam taka (Need.for.Speed.Hot.Pursuit.PAL.XBOX360-LoCAL) i dziala doskonale :p
     
  9. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mógłby ktoś przesłać screeny jak to ustawić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum