1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczące nowych gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Juzef, Wrzesień 3, 2011.

  1. Juzef

    Juzef Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, napiszę na początku że dawno nie nagrywałem ściągniętych gier, od dłuższego czasu nie jestem w temacie nowych przeróbek, napędów, dashboardów itd. Zrobiłem sobie od tego dłuższą przerwę. Najnowsza gra którą sciągnąłem i działa to CoJ The Cartel. Mam jakiś stary naped samsunga z przeróbką jak sie nie myle 1.41 Ixtreme. Przed nagraniem zawsze używałem 3rdWaveModPatchForiXtreme i wszystko ładnie śmigało. Teraz moje pytanie odnośnie gier które będą wychodzić tj. nowy Assassin, Dead Island, FIFA 12, Batman Arkham City. Czy dalej będę mógł przerabiać sciągniety obraz tak samo i wszystko ładnie będzie śmigało? Czy będe musiał kupić nowy napęd, przeróbke ? Naprawdę nie orientuje się w temacie, ale dla tych co się orientują odpowiedź nie powinna być problemem i na pewno nie zajmie dużo czasu. Z góry dziękuje za odpowiedź.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxtro

    maxtro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nowe gry jakie wyjdą będą potrzebować Ixtreme 2.0(którego jeszcze nie ma) czyli pomyśl jak to się ma do twojego 1.41 :) oczywiście przerobienie nowych gier 3rdWaveModPatchForiXtreme nic Ci nie da.
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Konieczna będzie aktualizacja dasboardu do najnowszego i wgranie lt, którego jeszcze nie ma.
     
  5. Juzef

    Juzef Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Rozumiem że nię będe musiał wymieniać swojego Samsunga? Potrzebna będzie najpierw przeróbka, a na koniec wgranie nowego dashobardu? Wiadomo kiedy Ixtreme 2.0 będzię dostępna? I jak to będzie wyglądało cenowo? Pamiętam że kilka lat temu przerabiałem te ixtreme 1.41 kosztowało mnie to 50 zł. Dzięki za odp
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie będzie trzeba. W serwisie Ci wszystko zrobią, teraz zapłacisz tyle samo, albo bardzo podobnie. Na razie nic nie wiadomo o lt 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum