1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczące przerabiania premium

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marek2fgc, Grudzień 13, 2009.

  1. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Chciałbym się dowiedzieć czy premium zawiera najnowszy napęd Lite-On v3? jeżeli nie to jaki jest w nim najnowszy napęd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  4. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Chodzi mi o wersje, nie tylko o nazwe. Podobno wycofali przed wrześniem, a najnowszy napęd kiedy wyszedł? W Październiku?
     
  5. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Zależy od daty produkcji konsoli, chyba po 08.2009 to v3
     
  6. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Teraz byłem w sklepie patrzyłem na premium Pro i było cś napisane z tyłu 2009-04-02 (myślę, że to była Data Produkcji) to znaczy, że ma Lite-On v1/v2?
     
  7. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Premium wycofane z produkcji zostało więc nie ma na pewno v3 ani v2 ma liteona v1 jeżeli to jesper.
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Premium skończyli już jakiś czas temu produkować więc nie ma ryzyka że będzie ten najnowszy napęd
     
  9. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Więc, wszystkie premium nie mają V3? Przepraszam za taką dociekliwość, ale dzisiaj kupuje XBOX360 i wolałbym nie wpaść :p

    I jaka musi być data produkcji by mieć pewność, że to nie lite-On V3 na 150%? Data musi być przed Siepniem tego roku?
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie mają jak mieć bo już od dawna nie są produkowane
     
  11. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Od 4 miesięcy nie są produkowane to tylko tyle wiem. Jeszcze mi odpowiedźcie na pytanie jakbym miał kupować obojętnie jakie XBOX 360.

    Jaka musi być data produkcji by mieć pewność, że to nie lite-On V3 na 150%? Data musi być przed Siepniem tego roku?
     
  12. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    żadne premium nie będzie miało liteona v3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum