1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczace przeróbki KLUCZ NAPĘDU

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziomalus1, Październik 3, 2011.

  1. ziomalus1

    ziomalus1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerabialem konsole u pewnego kolesia ktory gdzies zniknal (zwinal interes) i teraz nie wiem czy zaniesc moja konsole do innego (w zwiazku z nowym dashem) czy po tym jak on mi przerobil za 1 razem to klucz wgral do konsoli czy ma go gdzies u siebie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Spoko do byle kogo pojdziesz co sie tym zajmuje to Ci na miekko klucz wyciagnie. No stress
     
  4. MrZiomalus1

    MrZiomalus1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzieki. Tak myslalem ze jak on przerobil to klucz wsadzil spowrotem ale musialem sie upewnic:)
     
  5. wili500

    wili500 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiedzcie mi co mam zrobić po instalacji jakiejś aktualizacji , po której nie chodzą nie oryginalne gry.Jestem ojcem użytkownika Xbox-a dlatego jestem zielony w tej materii.Czy da to się samemu jakoś zrobić , czy trzeba znów dać zarobić fachowcom. Co to jest lt+1.91.Dzięki za pomoc.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba dac w fachowe rece, koszt nie wielki. Oszczedzacie duzo wieksze kwoty piracac

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. fruugat

    fruugat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja mieszkam dosyć daleko od jakiegokolwiek fachowca (dosyć małe miasto) więc myślałem że zrobię to nie ruszając się z domu. Jeszcze raz dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum