1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie dotyczące sczytywania DVD keyów z napędów za pomocą USB probe

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez boruch, Sierpień 18, 2011.

  1. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hej, kupiłem u kolegi z forum na ostatniej aukcji usb probe, więc na dniach powinno dojść, mam 2 konsole, w jednej jest napęd liteon, ale cały czas wywala "open tray", a druga idzie do mnie z allegro, ma rroda, mógłbym zrobić tak, że sczytam dvd keya z mojego liteona a potem wgram go do napędu od tej konsoli z rrodem i będę jej używał w tym pierwszym iksie? Można wgrywać różne klucze nawet do napędów z innych firm np. dvd key od liteona do przykładowo samsunga?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12503
    Polubienia:
    1133
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie beda dzialac gry ap2.5 oraz aktualizacje po zmianiw fw

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale ogólnie jest taka możliwość, tak?
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  6. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiem, że jest do naprawy, bo już śmiga, ale tak ogólnie chodzi o to, że przy najnowszych dashboardach jest to niemożliwe, czy jak?
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  8. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli jak mam określony model napędu, np. w moim przypadku LiteON 74850C, to jakbym dał innego LiteON'a 74850C z wgranym moim DVD keuyem, to już trybiłoby, czy nawet taka sytuacja nie mogłaby być?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12503
    Polubienia:
    1133
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie a znaczena jaki liteon kazdy jest taki sam fw, sam wybierasz jaki fw wgrasz do niego napis pokazuje jakie fabryka mu wgrala. Zreszta przy nowej aktualzacji twoj naped nie jest juz 74850c tylko 0251

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum