1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Pytanie]Dysk do xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Abszor1996PL, Sierpień 27, 2012.

  1. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    Witam

    Mam takie pytanie czy dysk z xbox360 elite 120gb jest taki jak w pc ? to znaczy : kabel zasilający i sata ? ponieważ chciałbym go wymienić na 250gb 3,5cali sata ponieważ taki posiadam lecz jest to dysk wyjęty z komputera sformatowany

    A 2gie pytanie :
    Jeżeli taka metoda działa to czy konsola obsłuży 1tb dysk 3,5cali sata ?? lub 250gb ssd ?? proszę o kontakt :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Do xboxa podłączysz jakieś modele dysku WD. Jeśli masz inny, musisz zakupić dedykowany, chyba że masz rgh (przy przeróbce rgh możesz podłączyć każdy dysk).
     
  4. KarolW

    KarolW Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Dysk jest inny niż te do PC. Ma inne wejście i nie ma szans żeby podszedł bez przeróbek, które są opisane powyżej.
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43

    Hdd zwykły 2,5 ale bez rgh da radę tylko odpalic z serii WD jeżeli chodzi o nie oryginalne MS .przy rgh nie ma znaczenia.
    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    A Jak mam dysk 3,5 i włoże go w obudowe ktora z sata na usb przechodzi i podłącze pod xbox360 to mogę go używać do zapisu gier z xbl i save z gier itd ? zamiast dysku na xbox360 elite 120gb ms ?
     
  7. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    będzie działał jak flash czy pendrive ale będzie widoczny tylko jako 16GB. Xbox ogranicza do 16GB, nawet jak byś podpiął pendrive'a 32gb to 360 widzi 16.
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Przy lt tak jest przy rgh nie ma znaczenia

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    A czy jak przerobie konsole a nie bd grać w piraty to mnie mogą zbanować ?? a 2. Jak gram w piraty lecz nie online a w inne gry orginalne w online to mnie zbanują ??
     
  10. KarolW

    KarolW Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli przerobisz i podłączysz do neta to niezależnie czy grasz na piratach czy oryginałach mogą cię zbanować, bo liczy się, że napęd jest przerobiony, ale w przypadku LT 3.0 szanse na ban są małe. Z tego co mi wiadomo na przeróbce za pomocą rgh nie można grać online. Jeśli przerobisz i nie podłączysz do neta to nic ci nie grozi.
     
  11. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    oto mi chodzi że ja chce przerobić i grać online (nawet w te orginalne) i nie zostać zbanowanym :) lecz myślę że wole sobie wydać kilka euro i kupić używane gry lub premierę w Anglii od brata przesyłką :)
     
  12. fiedorf

    fiedorf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czy do rgh moge podłaczyc 2tb jak tak jaki kupic prosze o odp na priv thx
     
  13. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Każdy dysk będzie dobry, wystarczy żeby był sformatowany na FAT32.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
Wczytywanie...

Poleć forum