1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie FIFA 10 iextreme 1,4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Cris1994, Październik 16, 2009.

  1. Cris1994

    Cris1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    mam ixtreme 1,4 jesli nagram fifa 10 to bedzie mi dzialać? oto wyniki z abgx360


    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Cos jest z plikiem ISo Bo ABFX pokazuje że cos jest nie tak
     
  4. Cris1994

    Cris1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    no bo wczesniej patchowalem 3rd wave patch plik dvd, ale potem wlaczylem ten program i chyba sie naprawilo bo teraz plik dvd zajmuje kilka bajtow a po spatchowaniu zajmowal z 200mb
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jest ok
    jak patchowales to tak powinno wyglądać
     
  6. Cris1994

    Cris1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    a patchowac trzeba plik dvd czy plik iso bo ja spatchowalem to i to ;D
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    plik dvd jest zbedny, zawiera tylko Layer Break.
     
  8. livingfear

    livingfear Guest

    Plik Iso .Innej możliwości nie ma.
     
  9. Cris1994

    Cris1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    ale jak sie nagrywa to trzeba wybrac plik dvd no nie?
     
  10. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    tak wybierasz dvd
     
  11. livingfear

    livingfear Guest

    Tak.
     
  12. Cris1994

    Cris1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    dzięki wszystkim!!! udało mi się poprawnie nagrać ;) pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum