1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie fifa 14

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szymoon, Kwiecień 8, 2014.

  1. Szymoon

    Szymoon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam pytanie, czy jesli zaloze sobie nowe konto, a na 1 koncie gram w fife FUT, to czy da sie ten zespol przeniesc na to 2 konto ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kretonus

    Kretonus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rydułtowy
    Też tak kiedyś chciał kolega zrobić i mówił, że się nie da więc obawiam się, że nie.
     
  4. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    da się z 1 konta wystaw wszystkich graczy a na tym 2 ich kup albo wymień i gotowe
     
  5. bysiiuu

    bysiiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wymień je między kontami i po sprawie

    Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Kretonus

    Kretonus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rydułtowy
    Ale liga itd mu się nie przeniesie.
     
  7. Szymoon

    Szymoon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. bysiiuu

    bysiiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dodajesz sobie konto do znajomych. Później wystawiasz za kosmiczna kwotę żeby nikt nie kupił. Tym drugim kontem oferujesz wymianę zamiast jej kupić

    Dziabnięte z Z1!
     
  9. Szymoon

    Szymoon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dodalem to konto do znajomych i wyskakuje oferta transferowa jest jedynie mozliwe miedzy znajomymi czy cos takiego, a przeciez mam go w znajomych ( na 1 koncie siedze na kompie na stronie EA, a drugim kontem jestem na xboxie)
     
Wczytywanie...

Poleć forum