1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie i problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gozdzikowa, Styczeń 18, 2010.

  1. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Witam .

    Jestem tutaj nowy . Wchodze na rozne tematy zwiazane z x-klockiem . Nie moge sie doczytac *znalezc niektorych rzeczy* . Oto moje pytania :

    1 . Troche sie zastanawialem nad kupnem PS3 , ale jak zobaczylem ta aukcje to zmienilem zdanie . Przez pewien okres (okolo 2 miech) nie bylo konsol przerabianych :/ Teraz pojawila sie aukcja niejakiego "horacego" . Xbox360 Elite120GB Jasper + Flash iXtreme ! 100%OK (888849399) - Aukcje internetowe Allegro

    Tutaj pojawiaja sie moje najwazniejsze pytania :

    1. Czy moge zaufac temu sprzedajacemu
    2. Czy jak zakupie konsolke , policja nie wbije do chaty (wiem to smieszne , ale slyszalem takie plotki , do tego ruszyla kampania nie przerabiam nie kradne )
    3. Czy moglbym RECZNIE!!! przerobic sobie konsolke z tego iXtreme 1.61 na 1.61 NS by dexter (pojawione sie na tym forum ) . JAK TAK TO JAK ?! (nie pisac mi znajdz na forum , bo jak mowilem nie moglem tego znalezc , prosilbym tu , w tym temacie dac na to "przepis" )
    4. NAJWAZNIEJSZE : Czy to nie jest zaden FAKE ?


    Jak mowilem jestem nowy wiec nie rozumiem troszke , prosze o wyrozumialosc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    1- jeśli nie kupujesz z odbiorem osobistym to pewności nigdy nie ma że cię ktoś nie oszuka
    2- nikt Ci nie wjedzie do chaty za to że kupisz taką konsolę
    3- jeśli nie masz o tym pojęcia i odpowiedniego sprzętu to lepiej oddaj komuś do przerobienia
    4- na fake to nie wygląda ale cena jest troche wygórowana poszukaj czegoś tańszego , chyba że nie zależy Ci na kasie to bierz ...
     
  4. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    To co nie da rady zebym sobie zrobil z tego 1.61 na ns ? :/ Odrazu mowie na LIVE mi nie zalezy

    Jak tak to na tym 1.61 nie bedzie problemu jak z active iso na 1.6 ?
    Wolalbym cos takiego jak przy 1.51 ktory ma moj kuzyn i bierze sobie programikiem zmienia wave nagrywa imgburnem i gierzy sobie
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Raczej bez odpowiedniego sprzętu i pewnej praktyki to sam sobie nie przerobisz . Jak przerobisz na 1.61 ( w sumie w tej aukci już jest przeróbka ) to nie musisz używać activate.iso czy paczować gier . Po prostu ąciągasz grę , sprawdzasz programem abgx360 czy wszystko jest OK , nagrywasz ( imgburn lub clonecd ) i grasz .
     
  6. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    To wiem . Tylko chodzi o to czy jak wyjdzie next wave to co bede musial wysylac konsole do serwisu , czy moge sobie paczowac jak na 1.51 programikiem ?

    Wpadlo mi jeszcze jedno pytanie . Nie wiadomo jaki w tej aukcji jest naped .

    1 . Jak bedzie to LiteOn v3 , to jest na to 1.61 ?
    2. Jak nie bedzie to liteon , to inne napedy sa tez dobre jak ten ?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    liteon najlepszy, na kazdego jest 1.61
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Na razie 1.61 wystarcza do odpalenia najnowszych gier . Jeśli wyjdzie nowy , nieobsługiwany wave to równocześnie pojawi się sposób na rozwiązanie problemu , więc to nie problem . Nieważne jaki jest liteon ( v1 , v2 czy v3 ) wszystkie można przerobić do 1.61 . Napewno jest w tej aukcji liteon , sądząc z daty podanej na aukcji są to liteony v2 .
     
  9. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    To co mam goscia pytac czy jest to liteon ? Jak nie to nie kupywac ? I czy wogle znajde jeszcze jakies aukcje z ta konsola . Kiedys sobie upatrzylem sklepy :mobisoft albo xtech a teraz nie wiem czemu nie sprzedaja przerobionych . Moze ktos to wytlumaczyc ?
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Raczej pytać nie musisz bo to na pewno liteon . Aukcje znajdziesz tylko musisz poszukać .
     
  11. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Dobra konczac moje problemy . Zwracam sie do was . SZCZERZE . Kupiliscie by ta konsole jak mam koszt do 1100 zl ? Pod wzgledem przyszlosci . Nie chce czegos takiego jak przy 1.6 musze wkladac caly czas plyte zeby grac , ale bardziej nie chce wysylac konsoli bo wyszedl nowy iXtreme .


    Jeszcze wroce do przerobki do 1.61 NS by dexterr. A moge recznie to zrobic bez sprzetu zadnego , tylko programem zwyklym , wgrac na pendrive i podlaczam i done ?
     
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ja osobiście bym nie kupił . Poszukałbym jakiegoś używanego Premium ( może 2009r ) z 60 GB dyskiem z może jedną czy dwoma grami za 650-800 .
     
  13. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Nie chodzi tu o cene . Uzywka nie wchodzi w rachube . Chce nowke , all cacy . iXtreme chce uniwersalny , zeby dzialaly starsze gry i rowniez nowsze . Zeby np za rok pograc na tym samym iXtreme . Po prostu chce zostac z iXtreme do konca .
     
Wczytywanie...

Poleć forum