1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie iHAS 124-b LT-MAX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patryk Kowalczyk, Luty 24, 2012.

  1. Patryk Kowalczyk

    Patryk Kowalczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka mam do was pytanie ci którzy mają ihasa 124-b z wgranym lt-max. Chodzi u was głośno nagrywarka ? bo u mnie strasznie ..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nagrywa dobrze płyty? Jak tak to widocznie na taka głośna sztukę trafiłeś.
     
  4. Wedel

    Wedel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zDOLNY ŚLĄSK DZ1FKO!!
    U mnie cichutko, tylko czasem jak odczytuje płytke to jest głośniej.
     
  5. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie wyjątkowo chodzi cicho.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  6. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    U mnie podczas odczytywania płyty, chodzi jak stary traktor
     
  7. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tego u mnie nie sprawdzalem ihas służy tylko do wypalania :)


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    a jaki firmware wgrałes do 124 czy 524??
     
Wczytywanie...

Poleć forum