1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie (ilustrowane)

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Blood., Listopad 5, 2008.

  1. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]

    Czy w takiej postaci już mogę nagrywać na dvd czy jeszcze o czymś zapomniałem? Przeczytałem wasze poradniki lecz ciągle mam jakąś wątpliwość co do tego rara( w środku foldery audio_ts i video_ts).

    Z góry dziękuję oraz chciałbym prosić o podpięcie owego linku, wiadomo, jak ktoś zobaczy to łatwiej mu będzie, oraz unikniemy postów takich jak ten.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Odp: Pytanie (ilustrowane)

    Tego pliku w rarze - obrazu gry - nie ruszasz. Pewnie nie instalowałeś na kompie jeszcze ImgBurn i dlatego domyślną ikonkę masz z rara. Na forum jest specjalny temat jak nagrywać płyty. Sam proces przebiega sprawnie więc powinno się obejść bez problemów.
     
  4. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Pytanie (ilustrowane)

    No wiec nagrałem na plytke tdk....i nic...jakby jej nie widzialo :S
     
  5. zrebak82

    zrebak82 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    145
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydman
    Odp: Pytanie (ilustrowane)

    moga to byc rozne przyczyny czasem slabe plyty wszyscy polecaja VERBATIM 2,4 na nich najlepiej chodza gry czasem tez warto sprawdzic dana przed wypaleniem programem XDVDMULLETER ktory pokaze ci wszystko na temat danej gry czy posiada stealth patche czy obraz jest dobry itp. ale jesli sciagles gierke z tego forum wypaliles ja imburnem badz clone cd nie powinno byc raczej problemu ;)
     
  6. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Pytanie (ilustrowane)

    Płytka była przyczyną.

    TDK=8 zł - spalona
    Verbatim 7zł- działa, aż miło.
     
  7. dondiego

    dondiego Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Pytanie (ilustrowane)

    a ja mam taki problem, jak założyciel tematu tylko ze wszystko jest przeprowadzane zgodnie z poradnikiem, obraz jest prawidłowy, prędkość nagrania 2,4, i polecana płyta, po teoretycznym pozytywnym nagraniu i włożeniu płyty do konsoli i chwilowym rozruchu wyskakuje komunikat o zabrudzeniu dysku. Po włożeniu dysku do napędu PC wyskakuje biały ekran i komunikat w przeznaczeniu płyty dla konsoli xbox360. gdzie oprócz nagrywarki może być problem???
     
  8. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Pytanie (ilustrowane)

    Spróbuj na 4x nagrać - bynajmniej ja tak zrobiłem i działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum