1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie: Konto z grami X360 a XONE

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez RaF20B, Styczeń 11, 2014.

  1. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Cześć.
    1.Ostatnio zakupiłem na swoje konto XBL grę NBA2K14 więc czy gdybym kupił XONE to mógłbym pobrać tą grę ponownie tylko, że w wersji na XONE?

    2. Załóżmy, że kupiłem CoD:Ghosts i BF4 na X360 jednak obie te gry były kupione w Polsce i nie mają w pudełku kodów na zniżkę w wersji na XONE, orientuje się ktoś może czy da się jakoś te kody zdobyć? np. udowadniając deweloperom, że naprawdę posiadamy grę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    297
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    1. Nie pobierzesz ponownie musisz normalnie kupić
    2. Nie masz kodu na zniżkę nie dostaniesz jej sprawdzone bo przy bf4 musiałem kupić normalnie drugą kopię
     
    1 osoba to lubi.
  4. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1131
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    a co np. z premium do BF4?
     
  5. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    297
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    Premium przeniesiesz bez problemu
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  6. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1131
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    dzięki za szybką odp.
    chociaż tyle dobrego w tym temacie przenoszenia zawartości
     
  7. DonMajorro

    DonMajorro Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wro
    To ja jeszcze mam pytanie odnośnie X360, a X One.

    Czy np. grając na X360 w BF4, mogę grać na serwerze razem z posiadaczami konsoli X One? Czy nie ma takiej możliwości, i mając X360, gram tylko z osobami które grają na X360, a Xone, tylko z Xone?
     
  8. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Xbox 360 gra tylko z xbox 360 i tak samo w przypadku xbox one

    Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  9. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    BF4 na X1 to całkowicie inna gra niz na X360.
    Nie ma takiej mozliwosci

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1131
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    a dokładnie to BF4 na XO nie jest okrojony z wielkości map, ilości pojazdów i ilości graczy w porównaniu do X360 czy PS3
     

Wczytywanie...

Poleć forum