1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie laika

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Xbox360!, Luty 16, 2009.

  1. Xbox360!

    Xbox360! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam nastepujace pytanie. Po odpaleniu pierwszej gry na konsoli musialem zrobic jakies tam konto. Podałem tam ze jestem z USA :confused: Czy z tego konta bede mógl normalnie grac na xbox live na europejskich wersjach gry ? Czy tez po podlaczeniu sie do xbox live bede musial zrobic inne konto (nowe) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12650
    Polubienia:
    1158
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No jeśli zrobiłeś już konto możesz jak najbardziej na nim grać w europejskie gry, 1 miesiąc free. Następnie musisz wykupić usługę xbox live gold
     
  4. Xbox360!

    Xbox360! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzieki wielkie. A jeśli wtedy zrobilem konto to od tamtego czasu leci mi ten czas na xbox live ? :confused:
     
  5. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Jeśli zrobiłeś konto on-line to tak.
     
  6. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    a ja mam pytanie podobne....

    Chodzi o to, że założyłem konto Live! przez Xboxa podlączonego do neta. Gdy wchodze na Xbox.com | Xbox.com Home i chce się zalogować to wpisuje swojego maila (podanego przy rejestracji przez konsole) i hasło. Co się dzieje?
    Loguje, ale.... Zaczyna mnie pytać o wymyślenie GamerTag, wybranie obrazka itp. a gdy wpisuje swój GT (zarejestrowany przez kosnole) daje, ze juz zajęty :eek: o co tu chodzi?
     

Wczytywanie...

Poleć forum