1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie - LT 1.9 - nowa aktualizacja.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fukz91, Lipiec 22, 2011.

  1. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
    Witam Was,

    Wiem, wiem, było tematów już tysiące od 2/3 dni, na temat nowej aktualizacji. Przeglądnąłem je dzisiaj niemal wszystkie, ale nie uzyskałem prostej, racjonalnej odpowiedzi.
    Mianowicie, jeżeli mam najnowszego flasha LT 1.9, nie wymieniany napęd, nie oflagowana, ani nie zbanowana konsola, to czy śmiało mogę zrobić najnowszą aktualizację, nie martwiąc się o utracenie flasha 1.9? Mógłby mi to ktoś w prosty sposób objaśnić?

    Dziękuję z góry, i jeszcze raz przepraszam za zakładanie po raz któryś tego samego tematu, ale myśle, że dobrym rozwiązaniem będzie jeżeli ktoś czarno na białym napisze w jednym temacie dla wszystkich "zielonych". Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Z tego co słyszałem to nie powinien ci sie usunac flash ale słyszałem rownież o przypadkach w ktorych takie sytuacje mają miejsce.
     
  4. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak możesz spokojnie aktualizować, możesz spokojnie grać na XBL. Tylko wstrzymaj się na razie z kilkoma grami które mają AP25 , bo nie uda ci się ich nawet uruchomić.


    PS: miłego gierkowania :)
     
  5. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
    A które gry mają AP25 ? Bo się nawet nie orientuję. Wiem tylko tyle, że tak owe Ap25 posiada AC:B.

    Dziękuję za szybką odpowiedź z Waszej strony.
     
  6. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Fable 3
    Hasbro Family Game Night 3
    Need for Speed: Hot Pursuit
    Assassin's Creed: Brotherhood
    Call of Duty: Black Ops
    Call of Duty: Modern Warfare 2
    Halo: Reach
     
  7. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    fukz91,aktualne gry z AP2.5:
    Call Of Duty Black Ops
    Call Of Duty Modern Warfare 2
    Halo:Reach
    Assassin's Creed Brotherhood
    Fable 3
    Need For Speed Hot Pursuit 2

    To chyba wszystkie ale nie jestem pewien.
    Pozdrawiam,Cris2k
     
  8. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
    Dziękuję za tą listę :)

    Kurde, czyli teraz nie da rady pograć w DiRT3 oraz CoD:Black OPS ?


    Potwierdzam, aktualizacja dokonana, i flash śmiga dalej. LT 1.9

    Pozdrawiam.
     
  9. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba coś ci się pomyliło. Dirt 3 nie ma tego zabezpieczenia...


    Up: No niestety... w Black Opsa na razie sobie nie pograsz, ale w Dirta tak.
     
  10. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Ja osobiscie mam dirta 3 i spokojnie mi smiga.
     
  11. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    A sorry pomyliłem sie :pFukz91,
    Na nowym dashu(19 lipca update)narazie chyba nie pograsz.
    Ja mam dash z przed tamtego update'a i wystarczy że przepuszczę przez abgx'a i wypalam :D
     
  12. bigger1

    bigger1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja dzisiaj w wawie zrobiłem lt+ podłączyłem się do live pobrałem aktualkę i hula bez problemu potwierdzam black ops nie działa black screen
     
Wczytywanie...

Poleć forum