1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie, lt 2.0, a najnowszy dashboard.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shadykiller, Grudzień 30, 2011.

  1. Shadykiller

    Shadykiller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    witam. czy mając wgraną przeróbkę lt 2.0 i przedostatni dashboard, jeśli zauktualizuję do najnowszego (wyszedł nowy pare dni temu chyba) to czy skasuje mi przeróbkę ? Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie tylko wszystkie gry z XGD3 przestaną działać-poszukaj na forum było już o tym
    Jak dla mnie nowy Dash=LT3.0
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    skasować nie skasuje nie znaczy ,że się wgra poprawnie. lt od 1.9 lubi się wgrywać bez orginalnego fw
     
  5. Shadykiller

    Shadykiller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    aha, ale będę mógł grać w gry xgd3 bez problemu ? bo nie wiem czy instalować tego dasha ;l gram tylko offline jak coś.
     
  6. kingsjarek

    kingsjarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak grasz offline to poczekaj na razie uzbieraj pieniądze kup nagrywarkę iHAS z LTmax i wtedy LT 3.0 i nowy dash
     
  7. Shadykiller

    Shadykiller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    no dobra, ale ja się pytam teraz: czy będę mógł grać w gry xgd3 gdy wgram nowy dash teraz ?? jak nie, to co może się stać po wgraniu nowego dasha ? konkretnie proszę ;)
     
  8. Shadykiller

    Shadykiller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    refresh
     
Wczytywanie...

Poleć forum