1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie na temat kabla

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zetrov, Kwiecień 27, 2012.

  1. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Witam
    Jako ze moja wiedza na temat kabli jest zerowa to mam nadzieje ze ktoś mi pomoże. Zamierzam kupić nagrywarkę obrazu która muszę podłączyć do monitora.wejście i wyjście do nagrywarki idzie po component. A wejście w monitorze mam tylko hdmi,dvi-d i vga(d-sub)
    Teraz nie wiem jak to rozwiązać.
    Nagrywarka to avermedia darkcrystal Hd

    Będę wdzięczny za pomoc

    Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  4. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Akurat to raczej nie zadziała.ja mam wejście dvi d czyli cyfrowe.component jest analogowy.
    Z tego co się orientowalem to można kabel component na vga lub ewentualnie konwerter component na hdmi. Szkoda bo mialem dobra okazje z ta nagrywarka ale jakoś nie msn ochoty wydawać na kabel vga około 100 zł lub konwerter ok 200. Dlatego pytam o inny sposób.

    Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    A no tak przyjąłem że masz dvi-i wybacz, w takim razie tylko ten kabel component na vga, ale nie powinien on kosztować 100 zł.
     
  6. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Wydziałem podobne ceny na allegro. Jestem tylko ciekawy jakości obrazu

    Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Nie będzie zła, ważne, że nagrywa po hdmi. Kup kabel component>vga i powinno wszystko grać. BTW ile dałeś za ten sprzęt?
     
Wczytywanie...

Poleć forum