1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie na temat wejścia usb.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damianek961, Maj 15, 2012.

  1. damianek961

    damianek961 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam. Podłączyłem telefon do xboxa i mi go nie wykrywa nigdzie. Wcześniej nie używałem tych wejść, bo mi nie były potrzebne. Czy trzeba coś konfigurować czy powinno od razu wykryć ?

    Pozdrawiam. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Ale telefon musi działać jako pamięć masowa(pendrive) wtedy ci wykryje. Mi konsola wykrywa fona:)
     
  4. damianek961

    damianek961 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    No wiem właśnie o tym. I w tym problem, że jak daje pamięć masowa to mi go nie wykrywa. :)
     
  5. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    powinno wykryć, a spróbuj w innym porcie usb
     
  6. damianek961

    damianek961 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Nic to nie zmienia. Niezależnie czy podłączam z przodu, czy z tyłu nadal nie wykrywa. A jak to powinno wykryć ? Powinien wyskoczyć jakiś komunikat, czy po prostu w pamięci masowej oprócz dysku, powinien być telefon jeszcze ?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w pamieci masowej powiino byc
     
  8. damianek961

    damianek961 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    No, ale niestety nie ma. A wystarczy mieć do tego normalne konto na xbox live, czy trzeba mieć konto gold ? Chwytam się już wszystkiego. :)
    Bo jak nie będzie działać, to trzeba do naprawy oddać, bo potrzebne mi teraz jednak te wejścia.
     
  9. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    daj druk i multimedia, wykrywa jako telefon, przynajmniej mi.
     
  10. damianek961

    damianek961 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Mam LG i mam tylko pamięć masowa i PC Suite.
     
Wczytywanie...

Poleć forum