1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie napęd, xtreme

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MichaU1337, Maj 6, 2010.

  1. MichaU1337

    MichaU1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, przerabiałem konsole jakoś luty/marzec tego roku i jaki to będzie Xtreme? facet u którego przerabiałem mi nie powiedział, zdziwił się tylko skąd mam xbox'a Premium, cokolwiek to znaczy.
    1)Jest jakiś sposób żeby sprawdzić napęd bez otwierania konsoli? Czytałem FAQ, ale nie chce rozkręcać konsoli i sprawdzać kabelki. Pytam dlatego bo mam nagrany FFXIII CD1 i zrobiłem activate.iso, ale nie otwiera się klapka jak go załaduję, więc to chyba zły activate iso.

    2)Jakby ktoś mógł świeżakowi szybko napisać jak nagrywać gry bez activate dysku, i czym to patchować/wavować będę bardzo wdzięczny.

    Pozdrawiam MichaU.

    PS. FFXIII w abgx przelecial i wszystko bylo ok, wiec to chyba nie wina plyty, jest to wersja allstars z wgraną poprawką. ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    podaj date produkcji to ci powiemy co za naped. I jak w tym roku to raczej LT, chyba ze jkas starsza konsolka.
     
  4. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    2. Program 360 waves patcher od tego jest.
     
  5. MichaU1337

    MichaU1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xboxa wygralem w turnieju w pokera, przyszedl do mnie jakos we wrzesniu 2009, a jak kupilem tv to go przerobilem kolo lutego, dokladnie nie pamietam, wiec data produkcji to chyba 2009. Upewnie sie w tych papierach co byly z nim.

    bemben12 - odpalam ten 360 wavepatcher, wczytuje 1 plyte FFXIII i zmieniam wave na ktory? na 4? czy jak?
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    nie chodzi nam kiedy go kupiłeś,czy kiedy go wygrałęs sprawdz z tyłu konsoli date produkcji
     
  7. MichaU1337

    MichaU1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy to, nad kodem kreskowym jest MFR Date: 2009-02-03, sorki, ze tak dlugo zaczytałem sie o odpalaniu gier z dysku, bo w nim jest 60gb dysk. Mam bezprzewodowy router w domu, tylko nie wiem czy mozna bezprzewodowo sie laczyc z X-em.
     
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    jak dla mnie to Liteon V1
     
  9. MichaU1337

    MichaU1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok to dzieki, w takim razie zaraz nagram activate dysk dla tego napedu, jak nie zadziala ten final 13 to znaczy, ze cos z plyta nie tak, dzieki wielkie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum