1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie nooba, na temat przeróbki :)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Damianbmw12345, Grudzień 25, 2009.

  1. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    Witam. Jestem pierwszy raz i mam konsole xbox 360 elite od paru dni.
    A więc tak, pytanie dotyczy przeróbki xbox 360 elite z napędem LightOna.
    Da się ją przerobić bez otwierania konsoli? i czy się traci gwarancję kiedy wgra się w nią pirackie oprogramowanie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    A jak niby chcesz dostać się do napędu. Musisz odkręcić obudowę:p
    Logicznie tracisz gwarancję ale jak przeróbkę zrobi to koleś który się na tym zna, czyli nie uszkodzi plomb i naklei je dokładnie tam gdzie był to MS raczej się nie skapnie i uznają ci gwarancje.
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Zgadza się . O ile nie sprawdzą dokładnie konsoli i nie wykryją przeróbki , no i plomby muszą być tak jak z fabryki wyszły ...
     
  5. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    aha, bo jeden gościu na allegro odpisał mi że on to robi bez rozbierania xboxa, że poprostu wgrywa jakieś oprogramowanie, czy to możliwe???
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    NIE! bo musi się jakoś dostać do napędu
     
  7. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    a Ja ci nieradze przerabiac konsolki jesli bedziesz chail grac Online .
     
  8. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    a to się dostaje bana na zawsze czy jak?? ja nie chce przerabić konsoli, ale tak z ciekawości pytam.
     
  9. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    dostajesz bana i nie moznasz grac online i dysk ci sie psuje :( czyli wszytkie achivmentyy pujd se gdziesz . Nawet konta odsyakac nie mozna na nowej konoli :(
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    BAN FAQ - poszukaj takiego tematu

    @UP:

    A warna chcesz? Konto można normalnie odzyskać i achievy zostają
    Dysk się też nie psuje tylko w konsoli jest zablokowana możliwość instalowania gier
     
  11. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    Sorry ale wczesniej w jakims temacie czytalem i pisalo ze nie mozna odsykac :(
     
  12. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    można tak jaśniej? co to jest achievy, sorry za takie pytanie, ale nie znam się na tym :(
     
  13. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Dodam ze konsola po banie blokuje dysk, a na innej niezbanowanej konsoli dysk dziala normalnie ;).
    Achievmenty - osiagniecia, punkty "G" - gamescore ;).
     
  14. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    ahaaa dzięki wielkie za odp.
     
Wczytywanie...

Poleć forum