1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie nowego użytkownika xboxa :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez acero1964, Styczeń 9, 2011.

  1. acero1964

    acero1964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kattowitz
    Witam

    Razem z kuzynem zakupiliśmy sobie po xboxie, teraz mam takie pytanie: czy jak zakupię na swojej konsoli na swoim koncie jakąś grę arcade to czy po zalogowaniu się na konsoli kuzyna i ściągnięciu tam tej gry będzie ona mu działać ?
    Oczywiście potem usunął bym moje konto z jego konsoli.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    byłoby słodko!!!. będzie działać dopóki będzie online twoje konto. jak usuniesz konto nie będzie gra działać. i pamiętaj że jeśli twoje konto jest online (jesteś zlogowany) u kuzyna ty nie możesz grać u siebie online.
     
  4. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    nie poniewaz gra zapisuje sie na dysku nie na koncie
     
  5. acero1964

    acero1964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kattowitz
    czyli pozostaje być legalnym :)

    a jeszcze jedno pytanko, widzę w internecie do ściągnięcia premium themes na torrentach np. czy to będzie u mnie działać skoro ktoś inny to kupił i ściągnął z live ?

    Używamy edycji /Jechu
     
  6. Truelegend

    Truelegend Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesli znal bys sie na crackowniu, bylo by to mozliwe zedytowal bys gre i podpisal ja pod profil kuzyna ;), ale to roboty i roboty ;)

    a dziala to tak ;)
    [​IMG]
     
  7. PIIEETTRRAASS

    PIIEETTRRAASS Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ja ten screen z tego programu wygląda jak "MATRIX" , według mnie zabawa takim czymś jest dla bardziej zaawansowanych użytkowników x'a , którzy maja jakieś pojęcie o tym :)
     
  8. acero1964

    acero1964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kattowitz
    no takie rzeczy sobie odpuszczę, gry arcade i dlc trzeba kupić tylko zastanawiam się z tymi premium themes co ściągnołem sobie z torrenta, ludzie piszą że to działa jak się wgra przez pendrive, tylko czy to nie grozi jakimś banem czy coś ?
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Dziala to. Tylko musisz skonfigurowac pendriva pod konsola zeby dzialal jako dysk i na komputerze otworzyc program Xtaf 360 i wtedy wrzucic motywy do odpowiedniego folderu. Dokladny tutorial znajdziesz na forum.
    Takie motywy mozesz sam zrobic w programie modio.
     
  10. acero1964

    acero1964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kattowitz
    już przeczytałem ten temat wiem jak to zrobić tylko skoro ja sam nie kupiłem tych tematów martwię się czy banem to nie grozi...
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Moze byc ban :D
     
  12. acero1964

    acero1964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kattowitz
    no tak myślałem :p a ktoś już dostał za coś takiego ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum