1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie Nowego :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arex982, Marzec 19, 2013.

  1. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Niedawno zakupiłem xboxa i mam do wasz pare pytań .
    1 Czy majać przerobioną konsole (Taką zakupiłem) z lt 2.0 i dashboard 12416.0 bedą działać najnowsze gry które będą nagrane pod lt 2.0 czy przez dashboard nie bedą mogły .....?
    2 Czy Jakas orginalna gra może nadpisać bez mej zgody dashboard do nowszej wersji?.
    3 Czy podłączająć pod internet konsole bez grania w multi czy wykupywania xbox live moge zostać zbanowanym?
    4 Czy podłaczająć pod internet automatycznie nadpisze mi najnowsza wersje dashboard .
    5 Czy Orginalna gra będzie chodziła mimo to że mam lt i stary dashboard.
    6 Możecie dać liste ciekawych/fajnych gier do 2009 roku
    7 Gdzie moge pobrać(link) gry demo idealne pod mój dashboard


    Pozdrawiam Arex

    //Nazwa tematu powinna opisywać problem
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    1)upragrade do 15xxx to pewne i te lt jest stare zalecane jest lt 3.0 zależności od napędu
    2)nie może tylko jak się zgodzisz pokaże się monit
    3)ban jest za lt ale za takie coś mało wątpliwe
    4)niestety tak na xbox live trzeba mieć obecny najnowszy dash 16xxxx (pomysł o tym jakbyś chciał rgh taniej wychodzi na tym co masz)
    5)bezproblemu
    6)od czego są gry online dash nie ma dużego znaczenia do demo.
    7)na xbox live lub z forum.
     
    1 osoba to lubi.
  4. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje za odpowiedz a gdzie moge sprawdzić jaki dashboard minimalny jest dla gry demo/orginalnej ?
    Czy normalnie kupuje gre oryginalna i nie ważne czy stary dashboard to bedzię chodziła ?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    każda gra jakiś tam wymaga minimalny dash to jak będzie zaniski trzeba upragradować.na google do gry powino byc ,do dema się nie da.
     
  6. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha :)
    Demo tez wymaga jakis dashboard tak ?
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    jak ściagniesz to z xbox live nie ma znaczenia bo wgra ci najnowszy dash i tak i tak. Z demo może być tak ,że się nie włączy i już i nic nie będzie pisało jak nie pochodzi z xbox live.
     
  8. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właściwie zależy mi na tym aby nie podpinać sie pod internet aby przeróbka nie została usunięta.
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    tej ci nie usunie. Ale zalecane jest lt 3.0 bo na lt 2.0 się gorzej nagrywa.
     
  10. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mowisz ze spokojnie moge robić update dashboard bez strachu ze usunie mi przerobke :)
     
  11. tt256

    tt256 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, ale by być zupełnie spokojnym zafunduj sobie moda RGH
     
  12. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    tylko jak będziesz chciał robić rgh to nie aktualizuj dasha lepiej daj do zrobienia na tym co masz, wtedy bodajże załapiesz się na rgh1 a one najlepiej botuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum