1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie nt. przerobki LiteOn`a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez creator, Grudzień 3, 2010.

  1. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    Witam.

    Posiadam na swoim Xbox`ie liteon`a v1 z wgranym iXtreme 1.4
    Chce wgrać samemu iXtreme LT+

    Czy do aktualizacji (zczytanie klucza, erase & write) firmware z 1.4 na LT+ potrzebuje spear ? Czy jedynie potrzebny będzie mi kabel sata? Bo po przeczytaniu sporej ilosci tematow juz się w tym troche pogubiłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    z tego co sie orientuje to nie pobaw sie tacka i sprawdz jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie potrzebujesz juz speara
     
  5. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    co więc zaznaczyć w Jungleflasher przy wyborze portu COM jeśli nie używam speara?
     
  6. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Otwórz tacke, odłącz zasilanie, wsuń do połowy, włącz zasilanie, odpal jf, wybierz dummy from ixtreme w celu wydobycia klucza.
     
  7. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak napęd masz już przerobiony to reflash to żaden problem. Podłaczasz napęd kablem sata do kompa, podłączasz zasilanie, wysuwasz tacke, odłączasz zasilane, wsuwasz tacke do połowy i ponownie włączasz zasilanie. Następnie w Jungleflasher w zakłądce klikasz dummy from ixtreme i wydobędzie Ci klucz napędu, po tym spoofujesz swój klucz z plikiem LT+ dla Twojego napędu, robisz botowalnego pendrive i w dosflashu robisz flash(w jungle flasher również możesz robic ale dosflash jest pewniejszy)
     
  8. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    z Ta wersją napędu lekko wyciągniesz klucz wystarczy kabel sata ;)
    Ja np. mam v9 i juz trzeba było ciąć ścieżki i lutować :p...
     
Wczytywanie...

Poleć forum