1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o abgx360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelbizu, Maj 31, 2010.

  1. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    Witam.
    Mam pytanie.
    Sprawdzam grę przez abgx360. Program wnosi poprawki, sprawdza poprawność gry i czy po wykonaniu całej operacji przez program ja muszę coś zapisywać, jakieś zmiany czy program sam automatycznie zapisuje zmiany?
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli masz ustawiony auto patch na level 1,2 lub 3 to program sam zrobi poprawki i zapisze je.
     
  5. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W zakladce auto fix masz opcje AutoFix Threshold. I tam masz to o czym mowie.
     
  7. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    Tak, w tej zakładce mam napisane level 3, czyli wszystko wporządku. Dziękuję za pomoc i plusik!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum