1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o active.iso

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mc_wietnam, Listopad 15, 2010.

  1. mc_wietnam

    mc_wietnam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sory moze juz bylo ale to wazne , chcialem nagrac active.iso, mam juz plik , instrukcje i wiem ze trzeba nahrac na plytke double layer + ale niewiem czy potrzebny do tego jest naped double layer? mozecie pomoc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Tematów już było, jeden posiada ponad 100 stron.

    Nie rozumiem trochę pytania, masz plik wiesz jak ustawić "LayerBrake" w programie, masz płytkę DVD+DL.

    Jedyne co Ci pozostaje to nagrywarka która obsługuje płyty DL+, bo chyba tego tyczy się Twoje pytanie?!
     
  4. mc_wietnam

    mc_wietnam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no takk ale moja nie obsluguje, czyli nie nagram sobie??
     
  5. killer12

    killer12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przecież odpowiedź jest oczywista!!! Nie nagrasz sobie...
     
  6. mc_wietnam

    mc_wietnam Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki temat do zamkniecia
     
  7. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a active disk to wawe 4 czy tez 5,6,7,8,9 ?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kazdy
     
Wczytywanie...

Poleć forum