1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o aktualizacje dashbordu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez panki, Grudzień 29, 2010.

  1. panki

    panki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Nareszcie stałem się szczęśliwynm posiadaczem nowego xbox'a 360. Xbox jest po przeróbce. Ostatnio chciałem pograć w najnowszego nfs hot pursit (oryginał) i w forze 3 (pirat). I Wyskakuje mi błąd że "jeśli chcesz zagrać w tą grę musisz dokonac aktualizacji....... " Ale jak kazdy wie nie moge sie polaczyc po przeróbce z netem. Wiem że musze sciągnąć jakis dashboard z netu i zainstalowac go przez pen drive na konsoli. Tylko czy moglby mi ktos odpowiedzieć na pytanie czy nic nie stanie sie zlego gdy wgram nowy dashbord? ( może to i głupie pytanie ale jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o konsole ). i Czy mógłby mi ktos podesłać jakiś link z nowym dashbordem? ;> Z góry dzieki i Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Zanim wgrasz dashboard upewnij się że ta przeróbka to najnowszy LT+ bez niego będziesz miał problemy po aktualizacji
     
  4. panki

    panki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to sprawdzić?? :>
    @edit na takiej płytce co dostałem do konsoli pisze że to LT+ v1.1
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Jeśli LT+1.1 no to konsola do netu i automatycznie się zaktualizuje.
    Jeśli nie chcesz łączyć się z netem , moim zdaniem nie ma się czego bać , to
    Dashboard Kinect 2.0.12611.0 With Avatars reszta w mojej sygnaturze.

    EDIT
    down
    Avatary są. Ale tak jak kolega niżej pisze , można ściągnąć z oficjalnej strony MS i będziesz miał pewność.
     
  6. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    czy ten podany przez ciebie dashboard zawiera awatary bo jak ja go zainstalowałem z innego źródła to mi znikły
     
  7. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
  8. gawron60

    gawron60 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze nie przerobiłem , niedługo wysyłam. To w końcu którego wybrać dasha tego 1-szego czy 2-giego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum