1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o aktualizacje konsoli XBOX360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sh0wtek, Marzec 19, 2012.

  1. sh0wtek

    sh0wtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Kilka dni temu pożyczyłem od kumpla przerobioną kosolę. Mam jedną grę wykorzystującą activate.iso a mianowicie Mortal Kombat, inne tytuły nie potrzebują tej płyty. Wczoraj wszedłem w posiadanie nowego tytułu UFC Undisputed 3 który wykorzystuje właśnie technike z płytą aktywacyjną. Jest tylko jeden problem po włożeniu płyty dostaję komunikat: "aby zagrać w tą grę należy dokonać aktualizacji konsoli..." Czytałem tutaj na forum, że aktualizacji mogą dokonać tylko wybrani/nieliczni :p i teraz pytanie czy mogę aktualizować sprzęt i czy to coś da(możliwość zagrania w tą grę)?

    Dodam, że posiadam napęd Toshiba-Samsung.
    FR Date: 2006 - 10 - 08
    Konsola bez HDMI.

    Jeżeli zostanę oddelegowany do opcji szukaj, bardzo proszę o jakieś wskazówki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nowa aktualizacja usunie przeróbkę, więc musisz wgrać LT 3.0 (najnowsza przeróbka).
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    aktualizacja usunie przerobke takze nie zagrasz
     
  5. sh0wtek

    sh0wtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy można wgrać LT 3.0 na napęd Toshiba-Samsung ? Przeszukałem cały dział LT i neistety nie mogę znaleść tutorialu o wgrywaniu LT3.0, wgrywanie 3.0 wiązać się będzie z wymianą napędu? zależy mi na tej grze UFC3 czy wystarczy wgrać LT2.0?
    Jeżeli korzystam teraz z płyty aktywqacyjnej z tego wynika, że mam LT 1.60?


    ok jednak nie będę się tym zajmował, chcę się tylko upewnić czy z moją przeróbką i płytą activate.iso pójdą wszystkie gry pod WAVE 4,5,6 bez patchowania?
     
  6. sh0wtek

    sh0wtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. sh0wtek

    sh0wtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok jednak nie będę się tym zajmował, chcę się tylko upewnić czy z moją przeróbką i płytą activate.iso pójdą wszystkie gry pod WAVE 4,5,6 bez patchowania?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po wgraniu LT 3.0, płyta "Activate.iso" nie będzie do niczego potrzebna. Wszystkie gry będą działały bez ponownego nagrywania.
     
  9. OldPlayer

    OldPlayer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wow,
    Aż łezka się w oku zakręciła, "Activate Iso" toż to lata świetlne temu było :D
     
  10. sh0wtek

    sh0wtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JA o czym innyma wy to samo :D nie wgrywam lt3.0 pytam tylko czy z pomocą activate.iso odpale wszystkie gry na wave 3,4,5,6??????????
     
  11. sh0wtek

    sh0wtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponawiam pytanie:
    czy z pomocą activate.iso odpale wszystkie gry na wave 3,4,5,6??????????

    Jest jakaś lista gier które działają z płytą activate.iso??
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum