1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o alan wake

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcino, Lipiec 8, 2010.

  1. Marcino

    Marcino Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy jest jakas wersja ktora da sie nagrac ?
    do tej pory zmarnowalem 2 plyty na wersje RF Apoca i szukam jakiejs alternatywy ktora nagra sie na plyte i bedzie chodzic ofc

    z gory thx za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    widocznie zle nagrywasz. Co jest nie tak w Twoim przypadku?
     
  4. Marcino

    Marcino Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagrywam tak samo jak z jakiegos tutoriala,
    nagralem jzu kilka gier w ten sposob i wszystko jest z nimi ok,
    abgx pokazuje wszystko na zielono,
    uzywam plyt verbatim, a nie jakies tanie scierwo,
    2 razy blad mi wyskoczyl podczas nagrywania w tym samym miejscu, przy koniczemu 1 layera(tzn layer 0)
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wiec jest ot wina plyt/nagrywarki.
     
  6. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Zmień płyty , Verbatimy wcale nie są takie idealne jak co niektórzy piszą . Spróbuj np. płyt Emtec , Omega , Platinum czy Extreme . Być może masz już nieco starą i szwankującą nagrywarkę ? Spróbuj zainstalować w niej nowy firmware lub nagrać grę na innej nagrywarce . Do narywania użyj clonecd lub XBC .
     
  7. Marcino

    Marcino Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dopiero co przerobilem pudlo i powiedziano mi ze verbatimi sa najlepsze, jak sie skoncza to moze jakies inne kupie,
    no nagrywarka ma juz prawie 3 lata, ale jak juz napisalem nagralem juz kilka gier i wszytsko jest z nimi ok,
    jutro bede mial dostep do innej, nowszej nagrywarki to moze sprobuje tylko nie wiem czy warto tracic kolejna plyte ~

    btw. uzywa ktos tej wersji rf.apoca ? i dziala mu wszystko ok ?
     
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    ja używam pierwszej wersji alana jaka wyszła i jest oka.
     
  9. Marcino

    Marcino Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli jaka to jest wersja ?
     
  10. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Maclogan a potem płaczecie że napęd wam walnął,verby są najlepsze,ściągnij pierwszą wersję alana,jeżeli ta nie będzie działać to wina nagrywarki
     
  11. Marcino

    Marcino Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tylko co to jest za pierwsza wersja alana ;/?
    widzialem ze jest jeszcze wersja od global ale nigdzie dzialajacych linkow nie znalazlem
    takze bylbym wdzieczny jakby mi ktos dokladnie napisal co to za pierwsza wersja jest -.-
     
Wczytywanie...

Poleć forum