1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o AP 2,5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Stivmajster, Listopad 23, 2010.

  1. Stivmajster

    Stivmajster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nosgoth
    Witam!

    Ogólnie jestem nowym użytkownikiem, ale wole zadać pytanie bo szukałem na forum i nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.

    Otóż, wiele już czytałem o nowym zabezpieczeniu i każdy odpowiada inaczej.

    Chcę was spytać czy jest szansa na to aby nowe gry chodziły mi na tym sprzęcie:

    Xbox 360 Jasper rok produkcji 2009 (jakoś środek roku), przeróbka ixtrime 1.5 ( do każdej nowej gry używam bota active iso),
    oprogramowanie nie było aktualizowane przez live, bo nigdy się z xbox live nie łączyłem, jego numer to: 2.0.9199.0, jest to standardowe
    oprogramowanie zwykłe avatary żadnych fajerwerków, nie takie kinektowe jak u niektórych użytkowników forum na filmikach.
    Napęd mam na pewno Liteon ale nie wiem czy Benq czy Philips.

    Jak panowie myślicie jest szansa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    szansa że pograsz w gry z ap 2.5 jest prawie stu procentowa zastosuj ten sposób
     
  4. Stivmajster

    Stivmajster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nosgoth
    Aha, to czyli to zadziała, ale mam jedną wątpliwość, czy te updaty o których napisał H3XT0R, nie wpłyną w jakikolwiek sposób na funkcjonowanie mojej konsoli. Bo szczerze mówiąc podoba mi się menu takie jakie jest tera. Może jestem staroświecki ale kurcze nie chce tego zmieniać ;)
     
  5. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dashboard ci sie zaktualizuje do najnowszego :) (tego kinectowego)
     
  6. Stivmajster

    Stivmajster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nosgoth
    Łe to ogólnie masakra, to wole poczekać na jakieś konkretne możliwość anty ap 2,5. Jak coś wykombinują może bez konieczności skakania po updatach.
     
  7. danielos80

    danielos80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Nawet jak wyjdzie nowy Iextreme LT to dasha i tak będziesz musiał zakttualizować. Jedno nie ma nic wspólnego z drugim w tym wypadku
     
  8. Fundorr

    Fundorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak kupi się oryginalną grę Fable 3 i ma się przerobioną konsolę, to czymś grozi
     
  9. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    i tak możesz dostać bana :) bana dostajesz za przeróbkę
     
  10. Fundorr

    Fundorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wiem ale jak ja nie gram na xbox live to też mnie zbanują?
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Granie na oryginalnym fable nie oflagowywuje konsoli i gra nawet na najnowszym daschu powinna się normalnie uruchomić!
     
  12. Fundorr

    Fundorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem kosnolę używaną na allegro nie było nic w opisie napisane że jest przerobiona gdy ją kupiłem sprawdziłem plomby przerwane no nic. Trudno.
    Teraz chcę kupić jedną z nowszych gier dajmy na to fable które posiada nowe zabezpieczenia i teraz tak ja nie gram na xbox live moja konsola posiada Dash 8955 i teraz tak Pytanie : Zostane zbanowany czy nie? (Gdybym grał na piracie tylko że nie na xbox live to także zostane zbanowany? )
    Z góry dzięki za odpowiedz.
     
  13. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz 2.0.9199.0 ja też tak to miałem ,najlepiej wykonywalem metodą 3xdash http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/jak-zagrac-w-gry-z-ap-2-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html i mam DB 2.0.12416 Beta ponieważ ta beta nie oflagowuje konsoli na AP.2.5, ponieważ nie wykryje zabezpieczenia, ale wszystkie gry mi chodzą z ap2.5 pod warunkiem ze spat****esz grę i zmienisz na wave 2 w twoim ixtreme i aktualiazja gry z kopi gier ap2.5. http://xboxforum.pl/iso-tools-f158/...-i-abgx-1-0-5-x360-pack-atmpitbull-77703.html

    Posiadam LT1.1 nie muszę zmieniać wcale wave.
     
  14. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    W przypadku oryginalnej gry nic nie musisz robić, a jeszcze w przypadku Fable to już kompletnie nic ponieważ nie posiada najnowszego Wave a wraz znim najnowszej aktualizacji Kinetec.
     

Wczytywanie...

Poleć forum