1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o AP 2,5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Stivmajster, Listopad 23, 2010.

  1. Stivmajster

    Stivmajster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nosgoth
    Witam!

    Ogólnie jestem nowym użytkownikiem, ale wole zadać pytanie bo szukałem na forum i nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.

    Otóż, wiele już czytałem o nowym zabezpieczeniu i każdy odpowiada inaczej.

    Chcę was spytać czy jest szansa na to aby nowe gry chodziły mi na tym sprzęcie:

    Xbox 360 Jasper rok produkcji 2009 (jakoś środek roku), przeróbka ixtrime 1.5 ( do każdej nowej gry używam bota active iso),
    oprogramowanie nie było aktualizowane przez live, bo nigdy się z xbox live nie łączyłem, jego numer to: 2.0.9199.0, jest to standardowe
    oprogramowanie zwykłe avatary żadnych fajerwerków, nie takie kinektowe jak u niektórych użytkowników forum na filmikach.
    Napęd mam na pewno Liteon ale nie wiem czy Benq czy Philips.

    Jak panowie myślicie jest szansa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    szansa że pograsz w gry z ap 2.5 jest prawie stu procentowa zastosuj ten sposób
     
  4. Stivmajster

    Stivmajster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nosgoth
    Aha, to czyli to zadziała, ale mam jedną wątpliwość, czy te updaty o których napisał H3XT0R, nie wpłyną w jakikolwiek sposób na funkcjonowanie mojej konsoli. Bo szczerze mówiąc podoba mi się menu takie jakie jest tera. Może jestem staroświecki ale kurcze nie chce tego zmieniać ;)
     
  5. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dashboard ci sie zaktualizuje do najnowszego :) (tego kinectowego)
     
  6. Stivmajster

    Stivmajster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nosgoth
    Łe to ogólnie masakra, to wole poczekać na jakieś konkretne możliwość anty ap 2,5. Jak coś wykombinują może bez konieczności skakania po updatach.
     
  7. danielos80

    danielos80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Nawet jak wyjdzie nowy Iextreme LT to dasha i tak będziesz musiał zakttualizować. Jedno nie ma nic wspólnego z drugim w tym wypadku
     
  8. Fundorr

    Fundorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak kupi się oryginalną grę Fable 3 i ma się przerobioną konsolę, to czymś grozi
     
  9. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    i tak możesz dostać bana :) bana dostajesz za przeróbkę
     
  10. Fundorr

    Fundorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wiem ale jak ja nie gram na xbox live to też mnie zbanują?
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Granie na oryginalnym fable nie oflagowywuje konsoli i gra nawet na najnowszym daschu powinna się normalnie uruchomić!
     
  12. Fundorr

    Fundorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem kosnolę używaną na allegro nie było nic w opisie napisane że jest przerobiona gdy ją kupiłem sprawdziłem plomby przerwane no nic. Trudno.
    Teraz chcę kupić jedną z nowszych gier dajmy na to fable które posiada nowe zabezpieczenia i teraz tak ja nie gram na xbox live moja konsola posiada Dash 8955 i teraz tak Pytanie : Zostane zbanowany czy nie? (Gdybym grał na piracie tylko że nie na xbox live to także zostane zbanowany? )
    Z góry dzięki za odpowiedz.
     
  13. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz 2.0.9199.0 ja też tak to miałem ,najlepiej wykonywalem metodą 3xdash http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/jak-zagrac-w-gry-z-ap-2-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html i mam DB 2.0.12416 Beta ponieważ ta beta nie oflagowuje konsoli na AP.2.5, ponieważ nie wykryje zabezpieczenia, ale wszystkie gry mi chodzą z ap2.5 pod warunkiem ze spat****esz grę i zmienisz na wave 2 w twoim ixtreme i aktualiazja gry z kopi gier ap2.5. http://xboxforum.pl/iso-tools-f158/...-i-abgx-1-0-5-x360-pack-atmpitbull-77703.html

    Posiadam LT1.1 nie muszę zmieniać wcale wave.
     
  14. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    W przypadku oryginalnej gry nic nie musisz robić, a jeszcze w przypadku Fable to już kompletnie nic ponieważ nie posiada najnowszego Wave a wraz znim najnowszej aktualizacji Kinetec.
     
Wczytywanie...

Poleć forum