1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o assassin's creed brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bonio1525, Czerwiec 3, 2011.

  1. Bonio1525

    Bonio1525 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko !!
    mozecie mi powiedziec jesli mam przeróbke 1.61 a aktualizacje dasha mam z crysisa 2, to bedzie mi dział własnie assassin's creed brotherhood??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. Bonio1525

    Bonio1525 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To pozostało mi tylko wgrac nowego LT+??
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Tak musisz mieć LT+ są jeszcze niby jakieś metody ale trzeba się z nimi bawić wiec chyba prościej wgrać nowy flash.
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale lepiej poczekać aż wyjdzie lt+ 2.0
     
  7. Bonio1525

    Bonio1525 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A kiedy ma wyjsc własnie ten nowy lt+ 2.0?
     
  8. Dante168

    Dante168 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołanaczm sie do pytania kolegi i mam osobne pytanie jeśli mam przeróbkę 1.6 to bedzie mi działał ORYGINAŁ AC Brotherhood
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    oryginal bedzie dzialal zawsze
     
  10. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    długo mnie dręczy to pytanie wiec może w końcu uda się otrzymać odpowiedz... Wiec trochę z innej beczki ... mam pytanie bo pożyczałem od kolegi assassina właśnie tego brotherhood i coś z nim nie tak było bo jak chce sprawdzić osiągnięcia to mam pustą tabele z napisem "Tutaj wyświetlane są Twoje osiągnięcia. Osiągnięcia można odblokować dzięki graniu w gry" no ok jasne polecenie ale przeszedłem chyba do 3 czy 4 sekwencji nie pamiętam dokładnie i nic nie dostałem żadnego osiągnięcia... teraz mam nową wersje gry (Kopie) i na tym profilu niema zmian a na nowo założonym normalnie się wyświetla jak powinno (chodzi o treści osiągnięć ikonki) dodam ze po użytkowaniu tamtej gry poznikały mi ikonki kilku innych gier (fable 3 , NFS HP, crysis 2 itp... np kilka ich jest kilka niema , oczywiście mowa o odblokowanych)... może trochę nie jasno napisałem o co chodzi ale da się jakoś zrobić żeby na moim profilu te osiągnięcia były widoczne i dało się je odblokować w normalny sposób? bo nie chciałbym tracić tego około 1000 (nie wiem ile bym zdobył) bo mam już prawie 7000 G... proszę o pomoc. Dodam ze nie gram na necie i osiągnięcia zdobywam z czystej chęci ... to jest jak patrzenie na wzrastające saldo w banku :D
     
  11. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum