1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o bana

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wyczeswypas, Grudzień 17, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wyczeswypas

    wyczeswypas Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gliwice
    Szybko i zwiezle chcialbym sciagnac latke do gry Fight Night Round 4 ta co umozliwia granie na przyciskach szukalem w sieci zby sciagnac i wrzucic z kompa na xboxa niema.mam przerobona konsole ixtreme 1.6 czy duzo bede ryzykowal podpinajac ja do neta celem sciagniecia aktualizacji do tej gry? tylko latki?z gory dzieki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. wyczeswypas

    wyczeswypas Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gliwice
  5. wyczeswypas

    wyczeswypas Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gliwice
    to jak tu obejsco ta podlaczenie do neta tak aby uzyskac ta latke do Fight Night Round 4 ?
     
  6. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli Ci nie zależy czy dostaniesz bana czy nie... Róbta co chceta...
     
  7. wyczeswypas

    wyczeswypas Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gliwice
    zalezy mi na tym aby grac w Fight Night Round 4 na przyciskach jednoczesne nizalapujac sie na bana:ban
     
  8. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Musisz kupić Transfer Kit i załadowac update ściągnięty z neta lub podłączając Dysk przez Sata.
     
  9. wyczeswypas

    wyczeswypas Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gliwice
    Transfer Kit mam ale niewiem gdzie szukac tego dodatku:(
     
  10. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
  11. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A, przez etherneta też by dało rady?
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko przez sata
     
  13. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    Moim zdaniem :p ... Nie !!!!
    ja tam wole nieprzerobione konsole WOLE SMACZNIE SPAC W NIOCY
     
  14. wyczeswypas

    wyczeswypas Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gliwice
    dzieki wam za pomoc co do Transfer Kit bede go mial w poniedzialek bo zamuwilem na allegro ale piszescie ze mozna zrobic to podłączając Dysk przez Sata do pc jak to sie robi moze mi pomozecie.
     
  15. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    czyli kolejny wydatek mnie czeka jezeli chce sie laczyc z kompem?:whistle:
     
  16. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
  17. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    nie, da się tylko podpinając dysk do komputera, programy nie mają takiej opcji (chyba) :)
     
  18. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    za duże ryzyko żeby podpinać się do neta
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum