1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o blokadę regionalną kilku gierek

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez banan1996, Lipiec 7, 2010.

  1. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema. Mam zamiar sprowadzić kilka z niżej wymienionych gierek z ameryki, mam pytanie, które pójdą mi na europejskiej konsolce (PAL)

    Battlefield: Bad Company™ 2
    CoD MW2
    Red Dead Redemption
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Wszystkie gry w Ameryce posiadaja NTSC wiec zadna Ci nie pojdzie ale moge sie mylic
     
  4. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Niektóre są region free czyli na NTSC i PAL pójdą. chyba bf:bc2 jest region free chociarz nie wiem na 100%
     
  5. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No właśnie wiem, że to jest NTSC nie jestem aż takim matołem z xboxami. Ale właśnie chciałem wiedzieć, które z gier w/w działają i tam i tu
     
  6. wojtas011

    wojtas011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piekło
  7. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha czyli modern powinien mi działać KLIK
    pomóżcie, bo nie chcę kupić, czegoś co będę musiał sprzedać po kosztach.
     
  8. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Jezeli sciagasz gry z ameryki ze wzgledu na lepsza cene (taniej) to polecam z anglii i bedzisz mial pewnosc ze kazda gra ci zadziala :) starsze gry do 15 funtow a nowe od 20 do 30 funtow tylko trzeba miec dobre strony ze sklepami :) ja teraz czekam na nastepna fale banow jezeli moja konsola nie jest oflagowana bo mam przerobiona konsole od dwoch lat a nigdy nie gralem na live i jak nie dostane bana to odrazu wgrywam orginalny firmware i kupuje gry z anglii :) powoli przygotowuje sie na XBL w Polsce hehe
     
  9. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co wy gadacie mi się wydaje skoro konsola jest z europy to nie odpali ani jednej gry NTSC , a region free jest tylko na piratach ludzie o ile mi wiadomo to nie ma gier region free w pudełku.
     
  10. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    A czy nie jest tak że gra jest wydawana w PAL, NTSC, oraz opcjonalnie w Region Free. Czyli gra jak jest w ntsc to jest w ntsc, na okładce w prostokąciku powinno pisać Region Free, aby działała na wszystkich konsolach.
     
  11. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie ma czegoś takiego jak region free w pudełku piraci chyba , że sami skleicie te pudełko i okładkę i instrukcje i będziecie mieli iXtreme'a...
     
  12. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    przypomnialo mi sie ze byl kiedys taki mod chip infectus v2 moze juz cos nowego jest ale przez niego w konsoli mozna bylo zmieniac ustawienia regionalne pomiedzy PAL a NTSC-U oraz NTSC-J
     
  13. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Był , ale za niego na pewno leci ban , jest drogi i ta opcja jest w ogóle nie opłacalna...
     
  14. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    177
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    MW2 NTSC jest region free sprawdzilem osobiscie bo mam taka :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum