1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o ChatPad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skipp3r, Kwiecień 18, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Skipp3r

    Skipp3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bial‚ystok, Poland, Poland
    Witam :) Mam pytanie, czy z ChatPad'a można korzystać na całej konsoli? Tz w grach, IE, XBL? Na wakacje nie będę miał kompa i konsola będzie mi też po Czesci go zastępować. W tym dostęp do internetu. A tu wpisywanie tekstów było by o wiele wygodniejsze z taką klawiaturą :)

    Wysyłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Wszędzie na konsoli gdzie się coś pisze, można wykorzystać do tego chatpada

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. Szybcior

    Szybcior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Ja mam chatpada o we wszystkim działa gdzie się pisze . W fifie jak tworzysz zawodnika , w simsach 3 , w ie , w youtube , we wszystkim .
     
  5. Skipp3r

    Skipp3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bial‚ystok, Poland, Poland
    Dzięki Wam za odpowiedź :) taki wynalazek bardzo mi się przyda :)

    Wysyłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2
     
  6. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    podepne się pod temat ... jak jest z polskimi znakami ...dla przykładu z/y bo jak podepne zwyklą klawiature to 'z' mam tam gdzie 'y' i nie tylko zamiast polski programisty jest polski- idzie to obejść ?/ jak to się ma z chatpadem?
     
  7. Skipp3r

    Skipp3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bial‚ystok, Poland, Poland
    W chatpad'em jest wszystko ok
    :) klawisze są na swoich miejscach :)

    Wysyłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum