1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o dash, LT i gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hubert85, Czerwiec 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z góry przepraszam za temat, bo pewnie wałkowane z 500 razy. Średnio się w teraz odnajduje w tym morzu info o ISO, LT i Dashach x360 więc bardzo proszę o pomoc :) .
    Do rzeczy:
    w menu konsoli INTERFEJS GŁÓWNY : 2.0.13604.0 moja przeróbka to LT 2.0 , napęd LiteON, konsola sprzed około 4 lat. Do tej pory grałem we wszystkie gry które wyszły do stycznia i można było odpalać na mojej przeróbce ale też chce nowsze.
    1.Do jakiej wersji najlepiej zaktualizować dash i czy nie skasuje mi to przeróbki?
    2.Czy topology data jest dla każdej gry taka sama czy trzeba osobno ściągać jakiś plik dla każdej gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Najlepiej zaktualizować konsolę połączając się z xbl i przerobić na LT 3.0. Wtedy każdą grę przepuszczasz przez abgx360 v1.0.6 on wgrywa Topology odpowiednią pod LT 3.0 i nagrywasz :D
     
  4. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No dzięki ale raz konsola jest zbanowana a dwa po co mam wydawać 70 zł na kolejne przerabianie jak mogę grać na mojej.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    do 14719 i póki co wszystko trybi
     
  6. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli mogę z pendrive bez piecznie wgrać ten dash przeróbka zostanie i stare gry będą mi działać?
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Tak,jakbyś był chętny to u mnie 30 zł ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum