1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o dash, LT i gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hubert85, Czerwiec 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z góry przepraszam za temat, bo pewnie wałkowane z 500 razy. Średnio się w teraz odnajduje w tym morzu info o ISO, LT i Dashach x360 więc bardzo proszę o pomoc :) .
    Do rzeczy:
    w menu konsoli INTERFEJS GŁÓWNY : 2.0.13604.0 moja przeróbka to LT 2.0 , napęd LiteON, konsola sprzed około 4 lat. Do tej pory grałem we wszystkie gry które wyszły do stycznia i można było odpalać na mojej przeróbce ale też chce nowsze.
    1.Do jakiej wersji najlepiej zaktualizować dash i czy nie skasuje mi to przeróbki?
    2.Czy topology data jest dla każdej gry taka sama czy trzeba osobno ściągać jakiś plik dla każdej gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Najlepiej zaktualizować konsolę połączając się z xbl i przerobić na LT 3.0. Wtedy każdą grę przepuszczasz przez abgx360 v1.0.6 on wgrywa Topology odpowiednią pod LT 3.0 i nagrywasz :D
     
  4. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No dzięki ale raz konsola jest zbanowana a dwa po co mam wydawać 70 zł na kolejne przerabianie jak mogę grać na mojej.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    do 14719 i póki co wszystko trybi
     
  6. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli mogę z pendrive bez piecznie wgrać ten dash przeróbka zostanie i stare gry będą mi działać?
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Tak,jakbyś był chętny to u mnie 30 zł ;)
     

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum