1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piter614, Kwiecień 16, 2012.

  1. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak sprawdzałem ma takie coś
    D:2:0.13604.0
    to dobrze czy zle
    czy jest przyczyna że nie chodzą niektóre nowe gry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    najnowszy to 14719 i na nim chodzą wszystkie
     
  4. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiedz mi czy sam moge sobie go wgrać czy się nie zrobi lt3 oraz czy jak mam stare gry np asassin cred broterhood ,kinekt sport to po aktualizacji będą działąć
    czy może nie
    oczywiście konsola przerobioną
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rafau666 a powiedz mi jaki jest zagrożenie oraz czy jak pisałem wyżej gry które mam już ponagrywane będą smigać czy nie
     
  7. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mówimy tu cały czas o przerobionym slimie
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem jak to sprawdzić konsola przerabiana była w zeszłym roku
    gry jakie ostatnio smigały baterfild3 call of duty 3 assasin ostatni Driver San Francisco
    a teraz jak nagram płyty z nowszymi grami to albo woła o aktualizacje albo że płyta zabrudzona
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak przerabiałeś przed grudniem 2011 to masz 2.0, albo nagrywasz na tanich płytach, masz starą nagrywarke albo gry mają topologie pod 3.0. Podłączałeś konsole do internetu?
     
  11. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie bo słyszałem żeby nie podpinać pod neta
    a ma to jakieś znaczenie chyba że moje chłopaki się logowali ale wątpie
    a wypalam laptopem na verbatimach
    sprawa jest taka że raz jest dobrze a raz zle
     
  12. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a przerabiana była przed grudniem
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  14. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    topologie pod 3.0 co to ???
    a konsola przerobiona przed grudniem
     
  15. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    link nie smiga poszukam
    a jak się zaktualizuje z neta co się stanie
     
  16. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    edytuj posty
    nowe gry przestaną działać bo masz 2.0, musisz wtedy wgrywać TU z pendrivea poradnik na forum
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Topology pod 2.0 musisz wgrywac, jak zrobisz update to bedziesz musial wgrac 3.0

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  18. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TU a co to takiego
     
  19. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    co zrobić by gry xgd3 działały po cichej aktualce czy jakos tak, szukaj na forum
     
  20. piter614

    piter614 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanie obecnie mam tego dasha co pisałem a jak bym chciał przeprowadzić aktualizacje to jest pytanie czy bede musiał wgrywać lt3 oraz czy ster gry będą działać???
    czy wszystkie gry przegrywac na nowo
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do gier XGD3 i XGD2_AP2.5 będziesz musiał dogrywać TU: http://xboxforum.pl/artykuly-206/po...-gry-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975/
     
Wczytywanie...

Poleć forum