1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o Dashboard i przeróbkę.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wojtano00, Maj 14, 2012.

  1. wojtano00

    wojtano00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DnW
    Zakładam nowy temat bo nigdzie nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytania dotyczące mojej i nie tylko mojej sytuacji. Mianowicie: Mam LT 2.0 i Dash 2.0.13604.0. Ostatnio ściągnąłem Ninja Gaiden 3 i wszystko śmiga. Teraz chce pograć w Snipera V2 i Max Payne 3, słyszałem, że przy odpaleniu tych gier Xbox woła o aktualizacje do 2.0.14719.0. I tu zaczynają się moje pytania. Czy przy LT 2.0 i 14719 będą chodziły mi te nowe gry oraz te które mam (np. Fifa Street, Batman itp.)? Czytałem, że wystarczy na nowego dasha z pena tylko wgrywać TU (ale przy odpalaniu wszystkich czy tylko nowych gier)? Jeśli nie, to co zrobic? I jak sytuacja ma się z Kinect Star Wars?. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    niestety nowe gry wymagana już dasha 14xxx zrobisz go to wszystkie xgd3 od nowa do wypalania i lepiej się odrazu w lt 3.0 zaopatrzyć
     
  4. koksik1985

    koksik1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja mam LT 2.0 nowego dasha wgrałem z płytki gry max payne (tam dograłem topologie lt2 przez xbox backup kreator), wystarczy wyłączyć i włączyć konsole po aktualizacji i wszystko śmiga, przynajmniej ja tak mam. Teraz tylko pytanie czy masz konsole do neta podpiętą, bo wtedy możesz mieć cichą aktualizacje, i może już tak nie zadziałać.
     
    1 osoba to lubi.
  5. wojtano00

    wojtano00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DnW
    No właśnie dużo ludzi pisze, że wgrało aktualizację przy 2.0 i wszystko działa po staremu. A Tobie działają też te stare gry te XGD2 i 3, w które grałeś przy poprzednim Dashu, bo własnie o to mi głównie chodzi? Nie do neta nigdy się nie podłączałem.
     
  6. koksik1985

    koksik1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak, wszystkie gry działają, np. Wiedźmin, był na poprzednim dashu, a nie ma żadnych problemów. Miałem taki sam dylemat jak Ty, ale zaryzykowałem i zadziałało, jak nie to będziesz musiał sobie przerobić na lt 3.0, i wtedy gry z ap.25 i xgd3 wypalać od nowa. U mnie jednak wszystko działa.
     
    1 osoba to lubi.
  7. wojtano00

    wojtano00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DnW
    Nie no myślę, że skoro u dużej ilości tak jak i u Ciebie to działa to u mnie tez powinno;)
     
  8. koksik1985

    koksik1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pewnie tak, tylko po aktualizacji wyłącz konsole bo ja chciałem zagrać od razu i był komunikat ,ze konsola nie obsługuje tych płyt, albo jakoś tak, ale jak później poczytałem jeszcze raz spróbowałem i wszystko działa.
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. wojtano00

    wojtano00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DnW
    Pierwszy, który wychodził w Slimach. Ten, który można było przerabiać bez ciecia, wymiany itp. 9504 to ten?
     
  11. maniaxbox

    maniaxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fix z mp3jka

    tapatalkniete z maniakowatego telefonu.
     
  12. wojtano00

    wojtano00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DnW
    Zaktualizowałem dasha(swoją drogą bardzo fajny) z Maxa Payne 3. Wyłączyłem i włączyłem konsole, nic nie usuwałem i zarówna Max jak i stare gry np Fifa Street chodzą normalnie. A wie ktoś jak wygląda sprawa z Kinect Star Wars?
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro nie wgrała się "cicha aktualizacja" (działa MP3), to powinno działać.
     
  14. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    o co chodzi z tym fix-em z mp3? Mam też LT+2.0 z dash-em 13604 a konsola jest ze stycznia 2011 z napędem liteon i ciekaw jestem jak będzie u mnie po zaktualizowaniu do dash-a najnowszego, czy gierki będą normalnie działać (nigdy nie podłączałem się do neta)
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włączasz muzykę z pendrive'a/dysku i gra przechodzi weryfikację. Prawdopodobnie wgra się "cicha aktualizacja", ale może pomóc czyszczenie cache, a jak nie to LT 3.0.
     
  16. wojtano00

    wojtano00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DnW
    Czemu ma mu się wgrać ta "cicha..." skoro mi i wielu innym się nie wgrała, nie kumam tego?!
     
  17. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    aktualizuj i sam zobaczysz co sie stanie gry dzialaja stare i nowe na nowym dashu a trick z mp3 zrobisz jak zaktualizujesz :)
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Każdemu się wgrywa, kto nie ma Samsunga ani Hitachi. Pomaga czyszczenie cache.
     
  19. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Panowie zrobiłem tak : dash 13604 i lt2.0, aktualizacja z gry max payne 3 na dash 14799, i teraz gry odpalam z "trikiem mp3" i działają z płyty i z dysku. Nagrywam zwykłą nagrywarką pod lt2.0 i POTWIERDZAM "MP3 FIX" - DZIAŁA :)
     
  20. wojtano00

    wojtano00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    DnW
    To czyli wychodzi na to, że ja mam któryś z tych skoro nic nie robiłem po aktualizacji i mi wszystko chodzi normalnie? A jak jest z Kinect Star Wars, juz nie będe musiał aktualizować skoro mam 14719?
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, póki co nie powinno być już jakichkolwiek problemów z aktualizacją.
     
Wczytywanie...

Poleć forum