1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o Dashboard...proszę o pomoc:)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikaxx, Marzec 30, 2011.

  1. mikaxx

    mikaxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie. Po pierwsze, czy można sprawdzic czy XBOX posiada lt+? jeśli tak to w jaki sposób? Drugie pytanie - sprawdziłam ze konsola posiada Dasha 2.0.12416.0 - działają gry takie jak NFS HP, Assains Creed, ale np Crysis 2 nie działa bo konsola chce robic aktualizację. Czytałam w sieci że ta gra wymaga najnowszego Dasha. Chciałabym więc go wgrac, czy powinnam wgrac tego Dasha: "Xbox 360 Kinect Dashboard Update 2.0.12611.0 With Avatars Download" ? czy ten ze strony microsoftu : http://download.microsoft.com/downl...-4BD5-B613-122E7C3A1390/SystemUpdate12611.zip ? i czy jak on się wgra to wciąż będzie działac NFS HP? prosze pomóżcie bo nie znam się na tym..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mały25

    mały25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    chyba bendzie ale z tego co wiem to cod black ops nie
     
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    mikaxx - kiedy miałes przerabianego xboxa. Ps. każda nowa gra wymaga aktualizacji do 12625. Wtedy nie będą ci chodzić gry z ap25 (fable 3, black ops, mw2 itp.)
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Wgrywaj tylko z oficjalnej strony microsoftu. Po tej aktualizacji bez LT+ przestaną działać Ci gry z AP 2.5 - Fable 3, AC: Brotherhood, NFS:HP, CoD: BO, CoD:MW2,Halo: Reach. Jeżeli masz LT+ to nie martw się i aktualizuj, a jeżeli nie masz to po prostu skończ najpierw te gry :) Crysis 2 nie ma AP 2.5, tak samo jak Bulletstorm, Dragon Age 2, Shift 2 ale wymagają nowszego dashboardu i po aktualizacji będą działać.
     
  6. czechux32

    czechux32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dokładnie jak mówi kolega wyżej.moj kumpel taz ma lt+ z najnowszym dashem i bezproblemu mu dziala i GRID i F1 2010
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Bo Grid i F2010 nie mają ap25?
     
  8. mikaxx

    mikaxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki Wam za odpowiedzi :) Okazało się że dało się zaktualizować dash z płyty z grą i działa i xbox i ta gra;-) widać to Lt + jest :) a ostatnim razem jak robiliśmy aktualizację z płyty to padła konsola i trzeba było ją zanieść na serwis ;-) tzn był jakiś biały ekran po włączeniu i nie dało się nic z tym zrobić.
     
  9. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Nie! To nie jest oznaka, że masz LT+! Crysis 2 nie wymaga AP 2.5! więc zwykła aktualizacja jak już powiedziałem wystarczyła do odpalenia gry, nieważne na jakim firmware.
     
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Najlepiej zobacz czy odpalisz teraz jakąkolwiek gre z ap25 (wątpię).
     
  11. xboxer1

    xboxer1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc jeśli zainstaluje nowego dasha z oficjalnej strony microsoftu będe mógł bezpiecznie (konsola nie będzie zbanowana) zagrać w crysis2?
     
  12. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    A jak sądzisz? Oczywiście, że tak. Nie wystarczyła informacja, że Crysis 2 nie ma AP 2.5?
     
  13. xboxer1

    xboxer1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodziło mi o to czy nie zostane zbanowany tzn konsola nie zostanie oflagowana bo nie gram na live

    @down
    tak wlasnie o to b
     
  14. mikaxx

    mikaxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    &AiZo ale rozumiem ze jesli konsola miala to Lt + i zostala wgrana aktualizacja nowego dasha, to gry z AP 2.5 dalej beda dzialac tak? a jak konsola nie miala Lt + to nie beda dzialac?

    a Gdyby sie okazało że gry z AP 2.5 nie chodzą to co wtedy musze zrobić?
     
  15. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Jeżeli konsola nie miała LT+ to gry z AP 2.5 nie będą działać. Trzeba wtedy zaktualizować firmware + jeżeli masz LT+ to gry musiały być uprzednio spatchowane w abgx. Jeśli nie były to nawet z LT+ nie będą działać.
     
  16. xboxer1

    xboxer1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie bo pobrałem dasha i oczywiście skopiowałem go na pendriva ale niestety nie działa może coś jest zwalone w tej wersji prosiłbym o jakiś sprawdzony link
     
  17. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Pendrive sformatowany w fat32? ściągaj z oficjalnej strony xboxa. Jeśli nie zadziała to nagraj na płtę CF.
     
Wczytywanie...

Poleć forum