1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ekstraway, Czerwiec 8, 2012.

  1. ekstraway

    ekstraway Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Udało mi się znaleźć nowego XBOXa 360 250 GB Slim wyprodukowanego w 04.2011 i mam pytanie - dla Was pewnie odpowiedź jest oczywista :)

    Pewnie XBOX ma wgraną starą wersję dashboarda, czy zaktualizowanie do najnowszej umożliwi mi później flash LT+ 3.0?

    Pozdrawiam
    ekstraway
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. ekstraway

    ekstraway Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odp.

    Jeszcze jedno pytanko, nie mam zgranego klucza napędu, czy po aktualizacji będzie możliwe jego zgranie? Czy lepiej to zrobić na istniejącej wersji FW?
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Po aktualizacji można spokojnie wyciągnąć klucz.
     
  6. ekstraway

    ekstraway Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki,

    Powiedzcie mi jeszcze jeśli chodzi o LT+, są ogłoszenia, że wykonują flashowania bez zrywania plomb. Czy przy flashowaniu wymagane jest otwarcie konsoli?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oczywiscie z le tak

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, nie ma innej możliwości. Trzeba się dostać do napędu.
     
  9. ekstraway

    ekstraway Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za info
     
Wczytywanie...

Poleć forum