1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o dysk do konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez astronic, Czerwiec 16, 2011.

  1. astronic

    astronic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, postanowiłem kupić sobie dysk do konsoli WD1200BEVS 120GB do Kazdego Xboxa F.VAT NOWE od SS (1663123533) - Aukcje internetowe Allegro

    i tutaj moje pytanie jak mam w ogóle podłączyć ten dysk. Słyszałem o kabelku jeśli coś to proszę link z aukcją. I jeszcze jedno pytanie czy będę ten dysk musiał przerabiać czy od razu podłączam i działa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. astronic

    astronic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale to jest poradnik jak przerobić, a ja szukam jak to podłączyć i czy ten co znalazłem będę musiał przerabiać. :(
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie jest napisane czy jest przygotowany pod xboxa. Zapytaj sie sprzedawcy.

    Jakbys czytal troche wiecej niz pierwszy post to bys wiedzial jak podpiac.
     
  6. astronic

    astronic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Jaka masz ta konsole ?Slima czy fata ?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  9. astronic

    astronic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha , czyli tamten dysk po prostu wkładam w obudowe od oryginalki ?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum