1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o dysk i karte pamięci.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Robciq, Grudzień 5, 2008.

  1. Robciq

    Robciq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Far Far Away
    Witam. Mam zamiar kupić nowego xboxa 360 arcade. Na nim będzie już wgrany ( na memorce ) NXE. I tu moje pytanie. Czy jak potem dokupię sobie dysk, to jak będzie z tym NXE? Będę musiał na nowo je wgrać na dysk, żeby to działało? Czy wystarczy, że będzie już na memorce wgrane i normlanie będe mógł korzysać z dysku, a karta pamięci oddzielnie będzie służyła tylko do możliwości posiadania NXE? Jak z tym jest ? :D Pomóżcie :DD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Isil

    Isil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skoro chcesz kupić X-a to poluj na Jaspera. Ta wersja ma 256Mb pamięci wbudowanej i nie potrzebna jest wtedy karta pamięci do wgrania NXE plus savy. Do tego dochodzą ulepszenia techniczne (osobny temat na forum). W przyszłości jak dokupisz dysk nie będziesz musiał nic zmieniać ani wgrywać od nowa. Tak więc wydaje mi się że warto trochę poczekać i poszukać Jaspera a nie inwestować w starsza wersję.
     
  4. Robciq

    Robciq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Far Far Away
    Ale mi zależy na graniu na kopiach. Więc jasper, zapewne z lite-onem odpada.... Aha, czy jest potem możliwość skopiowania profilu z karty pamięci na HDD? I czy w takim przypadku nie stracę saveów czy tez achievmentów ?
     
  5. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    A ARCADE to co nie jest z LITE-ON'em? :mad:
     
  6. Robciq

    Robciq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Far Far Away
    TA... Ja mam zamiar kupić nowego, przerobionego już...... To jak z tym kopiowaniem profilu jest?
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    eee.... zapewne chodzi mu o to że Jasper jest już fabrycznie wyposażony w LiteOn i dlatego odpada... :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum