1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o dysk Xbox 360.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WineToo, Listopad 14, 2011.

  1. WineToo

    WineToo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radzionków
    Witam XboxForumowiczów, mam pewne pytanie odnośnie dysku do Xboxa 360, a mianowicie. Chcę zakupić dysk i nie wiem do jakiej wielkości xbox mi go wykryje, dodatkowo mam dysk z uszkodzonego lapa, OCZ Vertex i tu nasuwa się moje pytanie, czy xklocek będzie miał problem z takim dyskiem czy normalnie mogę go podpiąć i normalnie na nim gry instalować itd. . Pytam ponieważ nie chcę niepotrzebnie rozkręcać obudowy z dysku xboxa :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    jak chcesz podłączyć dysk pod usb, to konsola będzie widziała 16gb
     
  4. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Takiego dysku jak piszesz, to xbox nie obłśuguje.
     
  5. WineToo

    WineToo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radzionków
    Chciałem normalnie go podpiąć, nie jako USB : ) Szkoda, że nie obsługuje, a poleci ktoś może jakiś szybszy niż standardowy i co go xklocek będzie obsługiwać >?.
     
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z xboxem działają tylko dyski:

    Każdy taki dysk trzeba specjalnie przygotować, poradnik: http://xboxforum.pl/sprzet-f27/jak-...-bevt-beas-bjkt-bekt-velociraptor]-14421.html

    lub kupić na allegro taki dysk który jest już przygotowany i gotowy do podpięcia do x360 (http://allegro.pl/microsoft-xbox-360-dyski-82318. No i musisz mieć specjalną tasiemkę lub obudowę że podpiąć dysk.
     
  7. WineToo

    WineToo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radzionków
    Wszystko co potrzebne to mam ^^ Tylko pytalem o ten OCZ bo teraz widocznie bedzie lezec :p i sie kisic .
     
Wczytywanie...

Poleć forum