1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o dysk

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szkapas, Marzec 19, 2013.

  1. szkapas

    szkapas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    mam 360tke slim dysk chyba 2.5gb sciagnolem demowke i skopiowalem ja na pena podpiolem do kompa ale komp nie widzi tych folderow xboxa
    chialem ta sciagnieta demowke skopiowac nadysk bo szybciej jest przeniesc na kompa i spowrotem niz sciagac 1.2gb no i miejsca na boxie nie zajmuje

    czy wiecie jak to zrobic zeby z kompa zrobic dysk na gry ??


    aa i jeszce jedno
    podlaczylem pena 2gb a na boxie czyta mi tylko 1,4 gb czytalem cos ze jesli dysk nie jest m$ to czyta do 16 gb
    moglby mi kotos to wytumaczys w 2-3 zdaniach zwiezle

    pzodrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    z pc nie za działą tylko takie dyski nie orginalne zadziałają.
    Dyski nie orginalne które da się użyć do xbox 360 max 320gb(tyle obsługuje xbox 360 bez rgh)
    Dysk WD z serii:
    - WD Scorpio BEVS/BEAS
    - WD Scorpio Blue BEVS/BEVT
    - WD Scorpio Black BEKT/BJKT
    - WD VelociRaptor
     
  4. szkapas

    szkapas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi mi o to ze chce tak zrobic
    sciagnoc demowke przekopiowac na pena pozniej pena na kompa i tam skopiowac gre jak bede ja potrzebowal to przekopjuje na pena i podlacze do konsoli

    a jak podlanczam pena pod pc to pojawia sie nowy sprzet wchodze w niego a tu nie ma nic a miejsce na penie zajete

    chodzi mi poprostu jak skopiowac demowke sciagnieta na xbox przekopiowac na kompa i tyle
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    prog USBXTAFGUI_v44.exe lub horizon.exe
     
  6. szkapas

    szkapas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i to jest odpowiedz
    dzieki
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    dodam ze polecam ten 1 prog z horizon miałem problemy . 1 kopiuje to tak ,że wyglada jakby się zawiesiło trzeba katalogi zachować itd doczytasz na forum co i gdzie ale dema do contech/00000000/
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
Wczytywanie...

Poleć forum