1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcinwalczak, Styczeń 10, 2015.

  1. marcinwalczak

    marcinwalczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, zakupiłem konsolę xBox 360 slim 4 GB. Chciałem dokupić do niej oryginalny dysk, ale niestety nie było w sklepie, ale pan sprzedawca powiedział, że można włożyć dowolny dysk 2.5 SATA, tylko trzeba dokupić kieszeń. Zakupiłem więc na allegro kieszeń i .... nie działa. Mam dwa dyski 2.5 (Hitachi i Seagate) po 500 GB każdy. Po włożeniu do gniazda dyski nie są widziane w zakładce Pamięć masowa. Podłączałem dyski sformatowane - nic, bez partycji - nic. Moje pytanie: cz w ogóle istnieje możliwość podpięcia takiego dysku do konsoli, czy dać sobie spokój i kupić oryginał.
    z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Raczej że się nie da jak masz oryg. konsole. Musisz kupic oryg dysk od X
    Taki trick działa tylko jak masz RGH.
     
  4. marcinwalczak

    marcinwalczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki za szybką odpowiedź...ale przerobienie konsoli to utrata gwarancji i brak możliwości grania na serwerach microsoftu (gold) ... czy tak??
     
  5. wampir1988

    wampir1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    118
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Libiąż
    Nie, zrób LT i wypalaj gry ihasem. Gwarancji brak ale online można grać

    tapnięte eS Czwórką
     
  6. marcinwalczak

    marcinwalczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    chyba jak dla mnie to "wyższa szkoła jazdy"...może jakieś instrukcje jak to zrobić :)
     
  7. Bugal

    Bugal Banned

    Dołączył:
    Maj 24, 2014
    Posty:
    202
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Grójec
    Na forum jest cały dział poświęcony temu.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tylko rgh pozwoli na podpięcie takich dysków.
     
    dragon1493 lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum