1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie o Dysk .

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ToMi931, Grudzień 27, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ToMi931

    ToMi931 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam .
    Tym razem mam pytanie związane z dyskiem . Tzn Mój kolega ma elite i ja tez mam elite . I w związku z tym Gdybym ja pożyczyłbym mu mój dysk, to on mógłby podłączyć go do swojego x'a i zainstalować gry ? A gdy by zainstalował to by mi oddał i bym mógł grac ?
    Oczywiście wiem ze muszę mieć płyty do odpalenia gry .
    Czekam za odp .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Niestety nie. Gra zainstalowana na dysku pójdzie tylko na tym samym dysku i na konsoli na której zostało zainstalowane...

    Najprostszym sposobem jest pożyczenie sobie gier
     
  4. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dokładnie...
     
  5. ToMi931

    ToMi931 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko ze mam słaby napęd i przy 50% wyskakuje bład o brudnej płycie . A tej regeneracji lasera boje się robić bo porostu, bo nie umiem itp . A sianka nie mam na nowy napęd . I nie wiem jak z tym sobie poradzić :(
     
  6. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    I tak aby odpalić gre z dysku potrzebujesz płyty w napędzie.
     
  7. ToMi931

    ToMi931 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiście wiem ze muszę mieć płyty do odpalenia gry .

    wiem o tym . Pisałem
     
  8. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nic z tym nie zrobisz, albo sam spróbuj albo jakiś serwis.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum