1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie o dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adas55505, Wrzesień 17, 2010.

  1. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    Otóż mam do was pytanie czy dysk hitachi model:HTS541612j9SA00 czy będzie działać?? z xboxem proszę o odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  4. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    tak tyle wiem:) ale wlasnie ciekawi mnie czy moj dysk bedzie dzialal a niewiem gdzie moge to zobaczyc
     
  5. rudy2007

    rudy2007 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli to nie jest jakiś dysk wyjęty z innego xboxa to nie będzie, bo nikomu się nie chce napisać oprogramowania do innych dysków niż WD ..
     
  6. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    mam z lapka ten dysk tak jak na gorze napisałem dzisiaj kombinowałem i lipa raczej niejst wd:p szkoda bo miałbym 120gb a na dysku nigdzie tego nie pisze nie wiem moze znacie jakiś programik gdzie mogę zobaczyć czy jest wd?? pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    WD to firma co robi dyski, twoj jest hitachi i dzialac nie bedzie.
     
  8. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    dziwne bo jak rozkręciłem obudowę tam gdzie znajduje się xbosowski dysk znajduje się dysk firmy hitachi:p a nie wd wiec?
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    już ci koledzy wyżej napisali
    microsoft instaluje różne dyski w xboxach
    np:seagate,samsung,fujitsu,hitachi
    ale taki dysk musi być specjalnie przygotowany żeby xbox360 go widział
    tak przygotować dysk można samemu o ile jest to dysk firmy Western Digital czyli WD
    dlaczego ? - dlatego że oprogramowanie które to umożliwia obsługuje TYLKO dyski WD
    dlaczego tylko WD ? - dlatego że napisali je amerykańce ,a oni u siebie produkują dyski WD
    i są u nich łatwo dostępne i wspierają własna gospodarkę i tyle w temacie...
     
  10. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    dzięki bardzo za wyczerpującą odpowiedź, dzięki wszystkim
     
Wczytywanie...

Poleć forum